PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 75 tys. ocen
7,9 10 1 74512
7,6 30 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

Smieszny serial

ocenił(a) serial na 8

1. Jak to mozliwe ze fisk jest tak silny i szybki majac 50kg nadwagi? Sceny walki z jego udzialem sa wrecz komiczne, jest tak szybki ze nawet daredevil nie jest w stanie przewidziec i uniknac jego ciosow xD za to z pociskami z pistoletu nie ma problemu.

2. 80cio letnia chinka o wzroscie 150cm potrafi jedna reka rzucic daredevila na odleglosc kilku metrow... oczywiscie tego ruchu tez nie dalo sie przewidziec.

3. Daredevil ma tak wyczulone zmysly i powonienie, ze potrafi wyczuc co wczesniej robil sprzedawca lodow... ale widac ze czerwony ninja uzywa bardzo silnych srodkow czyszczacych ze nie dalo sie go wyczuc. O fakcie spowolnienia bicia serca podczas wiszenia na suficie nawet nie wspomne.

4. Od kiedy to niewidomi moga normalnie studiowac? I to jeszcze prawo :D jakos sobie tego nie wyobrazam.

Ogolnie w tym serialu jest masa fabularnych absurdow i niescislosci, a sceny walki to porazka, momentami przypominalo mi to power rangers. Odglosy ciosow sa zle zsynchronizowane i widac ze nie dochodza - czasami nawet mijaja o metr! Aktorzy sa fatalnie dobrani. Glowny zloczynca i czarny charakter wyglada jak family guy, a superbohater ma zakola... Keren gra beznadziejnie, zero emocji - ciagle ten sztuczny glupkowaty usmieszek nawet w scenach rozpaczy.

Dalem 6 bo serial momentami byl zabawny :D

ocenił(a) serial na 9
Tsindaukse

Kingpin zna jakaś specjalną sztukę walki (nie pamiętam nazwy) która sprawia że jest bardzo szybki.
Ja wczoraj śmieszny błąd zauważyłem:a mianowicie w scenie jak Stick i Matt walczą ze sobą w mieszkaniu Matta jest...lampa(włączona) . A jak wiadomo i Matt i Stick są niewidomi, po co im zatem to światło?.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Pewnie zeby widzowie widzieli scene walki ;) tego typu szczegolow i niedociagniec jest wiele.

ocenił(a) serial na 9
Tsindaukse

No to się oświetleniowcy nie spisali. Ale przecież Matt mieszka w mieszkaniu na przeciwko którego jest jest neon który daje mnóstwo światła, mogli to pięknie wykorzystać w tej scenie... A co do refleksu Matta :to jest on sklasyfikowany jako nad człowiek, więc może robić takie rzeczy.