Świetny trailer,widać nie żartowali że będzie krwawo :D.
Szkoda tylko że czekać trzeba aż do kwietnia bo oglądałbym już teraz.
Marzy mi się też serial Punisher :D
Oj od początku byłem tym serialem maksymalnie podekscytowany. Daredevil to moja ulubiona postać od Marvela i na pewno jedna z najlepszych z ogromnym potencjałem. I bardzo się ciesze że będzie 12 odcinków a nie ponad 20 jak w przypadku Arrow co jest jego największym minusem. Zapychajace i nic nie wnoszące odcinki... ohh nie ma nic gorszego.
Btw. Kto wie którymi seriami się inspirują bo po poczatkowym kostiumie widać Millera
Nie no tak o tym wiem ale kiedyś była wiadomość że serial będzie opierał się na tym i jeszcze twórczości Bendisa lub Brubakera ale nie mogę tego znaleźć
tego tez nie moge znalezc, z tego co czytam to ludzie pisza ze caly serial bedzie od razu w necie prawda to??
to wypas :D w takim razie jestem za na tak na wszystkie planowane seriale marvela przez netflixa :)
Nie Guardian Devil jest Quesady ale już znalazłem.
Czyli tak serial będzie czerpał z Millera i Bendisa( dzięki któremu dostaliśmy jedne z najlepszych opowieści o Daredevilu- "Out", "Underboss", "Hardcore")
:)
Jestem bardzo podekscytowany tym serialem, ale zwiastun mi się średnio podobał.
Wszystko fajnie ale nadal Charlie Cox mi tutaj nie pasuje...Myślałem , że trailer całkowicie mnie przekona do tego aktora no ale...Mam wrażenie , że Cox ma hm... zbyt ładną buźkę do tej roli.Serial może być ultra mroczny i poważny tylko co z tego skoro sam aktor nie pasuje do tej konwencji... Jednak z ostateczną oceną poczekam do premiery serialu.
A na mnie aktor zrobił dobre wrażenie, podobnie miałem z głównymi bohaterami Arrow i Constantine , Deredevil wydaje byc dobrze obsadzony, sam zwiastun dla mnie to takie GothamArrow w jednym i zapowiada sie cos fajnego ;]
Obyś miał rację...Mnie Charlie Cox nadal nie przekonuje...W żadnym aspekcie nie wygląda na ,,the man without fear".
,,the man without fear" Moze będzie na tyle zbliżony ze zadowoli każdego fana jak i świeżego odbiorce nie znającego komiksu ,jeszcze trochę i będzie można ocenić co z tego wyjdzie ja jestem dobrej myśli ;]
Bez obrazy ale tak na prawdę nie wiemy jaka to będzie konwencja gdyż dostaliśmy ponad minutę trailera i tyle.
Bez obejrzenie choć pierwszego odcinka nie da się niczego oceniać ;)
Sądzę , że cały serial będzie wyglądał jak ten trailer czyli mrocznie , poważnie i krwawo...Zresztą sami twórcy o tym mówili.
Okej ale nie widząc nawet jednej całej sceny nie można obiektywnie powiedzieć że Coxx nie pasuje hmm