PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 75 tys. ocen
7,9 10 1 74513
7,6 30 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

TRAILER !!! :)

ocenił(a) serial na 10

https://www.youtube.com/watch?v=akVkUACH_kA

headead

Juz usunięty xD

użytkownik usunięty
Adorianu

teraz działa

headead

Świetny trailer,widać nie żartowali że będzie krwawo :D.
Szkoda tylko że czekać trzeba aż do kwietnia bo oglądałbym już teraz.
Marzy mi się też serial Punisher :D

ocenił(a) serial na 9
Adorianu

Oj od początku byłem tym serialem maksymalnie podekscytowany. Daredevil to moja ulubiona postać od Marvela i na pewno jedna z najlepszych z ogromnym potencjałem. I bardzo się ciesze że będzie 12 odcinków a nie ponad 20 jak w przypadku Arrow co jest jego największym minusem. Zapychajace i nic nie wnoszące odcinki... ohh nie ma nic gorszego.

ocenił(a) serial na 9
Kruchy_serious

Btw. Kto wie którymi seriami się inspirują bo po poczatkowym kostiumie widać Millera

ocenił(a) serial na 8
Kruchy_serious

„The Man Without Fear” Frank Millera and John Romity Jr

ocenił(a) serial na 9
pyrazginerz

Nie no tak o tym wiem ale kiedyś była wiadomość że serial będzie opierał się na tym i jeszcze twórczości Bendisa lub Brubakera ale nie mogę tego znaleźć

ocenił(a) serial na 8
Kruchy_serious

tego tez nie moge znalezc, z tego co czytam to ludzie pisza ze caly serial bedzie od razu w necie prawda to??

ocenił(a) serial na 9
pyrazginerz

Tak od razu jak każda produkcja Neyflixa :)

ocenił(a) serial na 8
Kruchy_serious

to wypas :D w takim razie jestem za na tak na wszystkie planowane seriale marvela przez netflixa :)

ocenił(a) serial na 9
pyrazginerz

No jak dla mnie to seriale zapowiadają się o wiele lepiej od filmów :)

ocenił(a) serial na 8
Kruchy_serious

moze o to ci chodzilo "Guardian Devil" ???

ocenił(a) serial na 9
pyrazginerz

Nie Guardian Devil jest Quesady ale już znalazłem.
Czyli tak serial będzie czerpał z Millera i Bendisa( dzięki któremu dostaliśmy jedne z najlepszych opowieści o Daredevilu- "Out", "Underboss", "Hardcore")

:)

headead

Super, będzie porzadny serial, w końcu cos mocnego ;)

ocenił(a) serial na 9
headead

Jestem bardzo podekscytowany tym serialem, ale zwiastun mi się średnio podobał.

BluRay2012

To dopiero teaser :)

ocenił(a) serial na 9
Adorianu

W dzisiejszych czasach to już prawie nie robi różnicy, coś około 10 sekund.

headead

To wszystkie odcinki od razu wychodzą 10 kwietnia?

ocenił(a) serial na 9
Grabka23

Oczywiście ;D

matthewrealfan

Noo tak zapomniałem że to Netflix xD.To elegancko :).Wciągne pewnie wszystko w 2 dni lol.

ocenił(a) serial na 9
headead

Wszystko fajnie ale nadal Charlie Cox mi tutaj nie pasuje...Myślałem , że trailer całkowicie mnie przekona do tego aktora no ale...Mam wrażenie , że Cox ma hm... zbyt ładną buźkę do tej roli.Serial może być ultra mroczny i poważny tylko co z tego skoro sam aktor nie pasuje do tej konwencji... Jednak z ostateczną oceną poczekam do premiery serialu.

Tomas505

A na mnie aktor zrobił dobre wrażenie, podobnie miałem z głównymi bohaterami Arrow i Constantine , Deredevil wydaje byc dobrze obsadzony, sam zwiastun dla mnie to takie GothamArrow w jednym i zapowiada sie cos fajnego ;]

ocenił(a) serial na 9
hudylobo

Obyś miał rację...Mnie Charlie Cox nadal nie przekonuje...W żadnym aspekcie nie wygląda na ,,the man without fear".

Tomas505

,,the man without fear" Moze będzie na tyle zbliżony ze zadowoli każdego fana jak i świeżego odbiorce nie znającego komiksu ,jeszcze trochę i będzie można ocenić co z tego wyjdzie ja jestem dobrej myśli ;]

ocenił(a) serial na 9
Tomas505

Bez obrazy ale tak na prawdę nie wiemy jaka to będzie konwencja gdyż dostaliśmy ponad minutę trailera i tyle.
Bez obejrzenie choć pierwszego odcinka nie da się niczego oceniać ;)

ocenił(a) serial na 9
Kruchy_serious

Sądzę , że cały serial będzie wyglądał jak ten trailer czyli mrocznie , poważnie i krwawo...Zresztą sami twórcy o tym mówili.

ocenił(a) serial na 9
Tomas505

Okej ale nie widząc nawet jednej całej sceny nie można obiektywnie powiedzieć że Coxx nie pasuje hmm

Tomas505

Ja aktora znam z Boardwalk Empire,także jestem przekonany że da radę :)