Gdzie można obejrzeć wszystkie odcinki specjalne ? Ewentualnie gdzie je pobrać ? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :)
c h o m i k u j . p l ► konto "michu1945"
Muszę tylko spiąć zad i przetłumaczyć ostatni odcinek specjalny - ''Secrets of Storybrooke'' z 1 marca 2015 - bo jest najciekawszy.
Będzie ciężko, bo niestety nie mam tam konta, ale może znajomy mi użyczy, ma trochę transferu.
Zajrzę na twój profil na pewno, dziękuję :)
Mam jeszcze tylko pytanie, czy te odcinki specjalne są tylko podsumowaniem i komentarzem do reszty odcinków ? Bo słyszałam że dwa pierwsze były. I czy są one bardzo ważne aby kontynuować dalsze oglądanie ? Bo kończę pierwszy sezon a na razie nie mam możliwości pobrania.
Stanowią podsumowanie i wprowadzają do następnej fabuły.
■ Magic Is Coming - odc. 1x01 do 1x22
■ The Price of Magic - odc. 2x01 do 2x19
■ Journey To Neverland - odc. 2x20 do 2x22
■ Wicked Is Coming - odc. 3x01 do 3x11
■ Storybrooke Has Frozen Over - odc. 3x12 do 3x22
■ Secrets of Storybrooke - jest najbardziej wartościowy. O ile pierwsze pięć stanowi podsumowanie i przypomnienie akcji dla SKLEROTYCZNYCH Amerykanów, to tutaj jest ciekawiej. Przedstawiają przemianę miasteczka Steveston Village w Storybrooke, jak powstają efekty specjalne, co nieco o strojach, jak pomagają we wczuciu się w postać, jak Ginnifer Goodwin dostała rolę Śnieżki itd.
Czyli można obejrzeć, ale nie są konieczne, że tak powiem :) Najwyżej zobaczę je sobie później. Dzięki.