Kolejna gra z innego forum. Wypisujecie co się stało w OUAT a następna osoba ocenia to czy jej się podobało (wpisując: HIT) lub czy było do niczego i nie powinno się pojawić/nie podobało się (wpisując SHIT). Może być cokolwiek, nawet wasze przewidywania co do rozwoju wątków, czy nie zrealizowane ale zapowiadane spoilery byle tylko PROSZĘ by było związane z serialem. Mile też widziane są propozycje aktorów do postaci baśniowych z tym, że dopiero następna osoba oceni czy jej się to podoba (HIT) czy pomysł odrzuca (SHIT). Komentarze w nawiasach. ENJOY!
PRZYKŁAD:
X: Porwanie Henry'ego Seniora przez Corę
Y: HIT
Ślub Neala i Hooka? [całkowita durnota, ale wymyślona na potrzeby gry]
SHIT
itd.
Zaczynam:
Torturowanie Reginy przez Grega (odc. 2x21)
HIT! Przez kilka odcinków fani rozmyślali co tam jest - lubie takie akcje :)
Zawartość walizki pinokia :)
SHIT. To, że Neal jest Baefire było - niestety - przewidywalne. Chociaż przyznam, że miałam "dreszcze", jak August otworzył tą walizkę, a tu taki kadr na napis. :P
~~
Wątek księżniczki Abigail.
HIT!
(jej postać drażni mnie i odrzuca tak samo jak jej 'starsza wersja' - młoda dobrze ją naśladuje^^)
Wada wymowy Henrego
HIT. Jednak nasza Evil Queen ma jakieś uczucia, to takie piękne. T^T *Czy to czasem nie chodzi o Greg'a?*
~~
Postać Jiminy'ego Cricket'a.
Shit.
Rumplestiltskin jako osoba, która pociągała za sznurki i doprowadziła do większości ważnych wydarzeń w świecie baśni.
SHIT! Mulan jest strasznie beznamiętną postacią.
charakterystyczny chichot Rumpla
HIT :D Zrobienie z Rumpla Krokodyla było super pomysłem
------------
Pomysł, by kraina dr Frankensteina była bez koloru
SHIT. Moda na Sukces, czy co? :/
~~
Wątek z "Wróżbiarką" ("Manhattan") i Rumple'm.
HIT ale go w jajo zrobiła :D bardzo mi się podobał ten wątek :)
Redż poświęcająca się dla Storybroke.
Hmmm fajnie wygląda z bronią w ręku ale wydaje mi się że emma lepiej sobie radziła. więc
Shit
Owen maszczący się na Redż.
Muszę przyznać że jak jej nie lubię to w tym odcinku mi się podobała :)
HIT
Przymierze Cory i Hooka.