Aktorka poinformowała, ze odchodzi z serialu. Ciezko wyobrazić sobie ten serial bez Emmy...
w sumie to ciekawe czemu. do wybitnych ani bardzo znanych aktorek nie należy, więc propozycje raczej się nie posypią.
http://www.justjared.com/2017/05/09/jennifer-morrison-explains-decision-to-leave -once-upon-a-time/
Tutaj macie informacje o tym czemu odeszła z serialu
Moim zdaniem nie powinni robić kolejnego sezonu, bo to nie miało by już sensu ,ale może się mylę. Tak czy inaczej będzię mi jej bardzo brakować ale szanuje jej decyzje. kto wie może zobaczym ją jeszcze w innej fajne produkcji.
Powód taki, że w sumie nic kontretnego nie stwierdziła. Dla mnie takie tłumaczenie jest bez sensu, też mieszkam daleko od rodziny, z chęcią widziałabym się z nimi częściej, ale nie stać mnie na cotygodniowe podróże. Duża część obsady pochodzi ze starego kontynentu, a jakoś kontynuują. Pewnie poszło o coś większego, okaże się.
A odnośnie 7 sezonu, chociaż bardzo bym chciała ze względu na postacie Hooka, Reginy i Golda, to niestety nie widzę sensu przez zbyt głębokie relacje między charakterami.
Wątpię, z tego co czytałam ma wystąpić jeszcze w 7 sezonie jakiś odcinek zeby mogli sensownie zakończyć jej wątek.
Nie zapominaj, że w 7 sezonie mogą być po prostu pokazane jakieś retrospekcje z Emmą. Nie wyklucza to wtedy jej śmierci w 6 sezonie.
Jest też inna możliwość. Serial się skończy na tym sezonie, a twórcy nie dają tego do wiadomości publicznej, żeby zaskoczyć fanów. Trochę tak jak z "Bates Motel", gdzie w trakcie trwania szóstego sezonu zapowiedzieli niby kolejne dwa sezony, a okazało się, że serial się skończył
Wytłumaczenie że od 13 lat pracuje non stop na planach seriali i chciałaby odpocząć jest z dupy?No proszę Cię ma do tego prawo, jej wola. Nie każdy aktor/aktorka chce występować w jednym serialu do usranej śmierci
Podchodzę do tego z trochę innej strony. Aktorstwo to wciąż jej praca, jak decyduje się związać z jakimś projektem, to mogłaby dotrwać do końca, tym bardziej jak wiadomo jest, że sam serial nie pociągnie już zbyt zbyt długo, niestety. Do jej "usranej śmierci" by raczej nie dociągnął. Na planie mają też inny system pracy, więc non stop pracuje tylko i wyłącznie z własnej woli. W samym OUAT choć gra główną postać, to ze względu na szeroką obsadę zdarzały się na pewno chwilę wolne. Także odbieram to trochę jako lekceważenie fanów, bo jednak wokół jej postaci zazwyczaj kręciła się fabuła.
A być może uznała że serial się wypalił i nie podoba jej się wizja scenarzystów co do jego rozwoju np.
zniosę odejście Emmy, jeśli zostanie Hook. ale ogólnie czarno to wszystko widze ;p
mało tego. Widzę że nikt nie zwraca na to uwagi nie będzie Śnieżki i Davida(są strasznie nudni)więc obsadzie ubywają 3 osoby
Czasem serial zyskuje przez odejście głównego bohatera (np Good wife ) ale tu odchodzą 3 główne postaci i coś średnio to widzę ..
Myślę że pociągną jeszcze 1 sezon i będzie koniec.Myślę ze następna będzie Lana Parilla bo coś Mi się wydaję że po tak dobrej roli długo nie będzie czekać na kolejne propozycje