Pomijając że to imię to baśni pasuje jak kwiatek do kożucha. To ta aktorka gra to fatalnie... A na efektach specjalnych tez widać oszczędzają bo cała jest pomarszczona jakby grała własną babcię.
Sorry ale tak laski jak mają 28 lat nie wyglądają. Dramat.
bardzo mi przykro że Jennifer nie zrobiła sobie botoxu w wieku 20 lat. :P
I naprawdę nie rozumiem o co Ci chodzi z jej grą aktorską. Przecież jest niezła. I zdecydowanie gra lepiej niż w Housie (a przynajmniej w początkowych sezonach)
Po pierwszy mylisz efekty specjalne z charakteryzacją, a po drugie czytając Twoj post mozna odnieść wrażenie ze jestes typowym wytworem naszych czasów z mózgiem wypranym przez kolorowe pisemka i produkcje TVN-u. Otóż, aby Cie uswiadomić - tak nie wyglądają żywi ludzie: http://www.sassisamblog.com/wp-content/uploads/2010/06/star-secrets-hero.jpg Jesli chcesz zamiast prawdziwych ludzi oglądac plastikowe twory, włącz sobie jakąć animację może.
Dziękuje za troskę i "oryginalne" testy jakze na topie. Jeśli jednak będe chciala popatrzec na aktorstwo bez emocji i z pomarczoną mordą to ustawię tapete ekranu na drzewa - przyjemniejsze i lepiej grają:)
pozdrawiam was dzieciaczki wielce inteligentne:DDD
naucz się najpierw pisać poprawnie, a potem zajmij się obrażaniem ludzi na forum.
najpierw niech rodzice nauczą Cię kultury. później dopiero popisuj się elokwencją.
jeśli chodzi o Twoją szanowną osobę, możesz sobie robić lifting i okłdać twarz (tudzież jak wolisz mordę) nawet tonami lodu, wtedy może się nie pomarszczy
co do gry aktorskiej - może nie gra rewelacyjnie, ale na pewno nie jest "drewniana", a ponadto, biorąc specyfikę odgrywanej przez nią roli, powiedziałabym nawet, że gra na poziomie bardzo dobrym
Jennifer gra bardzo dobrze, jak na aktorkę serialową, ogólnie lubię jej postać. Pomarszczona? Nie wiem, gdzie ty to widzisz.
Dla mnie jest koszmarna! I niszczy cały serial. Ale widać nie ma takiego dramatu skoro zawsze znajdą się ci, którym wszystko się podoba.
Jak to mówią: "Jednym się podoba złoto, innym błoto".
I. o gustach się nie dyskutuje - może to Ty błoto lubisz... a udław się
II. gra rzeczywistą... nie "bajkową" czyli cóż... jeśli Ci za mało słodko oglądaj inne bajki - nie zmusza Cię nikt!
III. sever - tak trzymaj !!!
Jaka kochana jesteś, że musisz wykrzyczeć tak dramatycznie co myślisz bo nie zdzierżysz. Spokojnie wdech i wydech i zobacz czy ci się zupa nie przypala.
A na drugi raz, staraj się dyplomatycznie podchodzić do upodobań ludzi. A nie jak prostak w papilotach.
Ja nie wyraziłam się wprost czy należysz do złota czy błota, lepiej było zostawić to nie domówione.
Ale kurcze blade trzeba krzyczeć bo ci serial obrażają...I jak ty to teraz przeżyjesz. Zamiast pomyśleć krytycznie i obiektywnie.
"A na drugi raz, staraj się dyplomatycznie podchodzić do upodobań ludzi." papiloty super !!! :P dziękuję
Mówiąc o dyplomacji, jesteś kompletną hipokrytką, bo od pierwszego Twojego postu, każdego zjeżdżasz i próbujesz za wszelką cenę udowodnić, że wiesz lepiej niż wszyscy inni tutaj. Jeśli nie podoba Ci się serial czy gra aktorska, ok, tylko napisz o tym i przestań walić spam i wmawiać każdemu komu serial i Jennifer się podoba, że jest beznadziejna. To Twoje zdanie i już je przedstawiłaś, dziękujemy, przyjęliśmy do wiadomości, do widzenia.
Najlepsze, że dziewczę myśli, że jest bardzo ironiczne i rzuca ciętymi ripostami na wysokim poziomie, podczas gdy jakakolwiek jej wypowiedź woła o pomstę do nieba... argumenty na poziomie zerowym i gadka-szmatka cały czas o tym samym.
Ty weż się palnij ostro w tą łepetynę bo już ci lekko bije. A takie teksty to mozesz wygadywac do swojej dziewczyny jak sobie taką narysujesz, bo na inną liczyc to nie masz co.
Nie mam dziewczyny to fakt, jako że sama nią jestem (zdolność identyfikacji też niska, jak widać sugerowano się avatatarem a nie nazwą, co czyni z ciebie...kwiatka nie człowieka idąc tokiem twego pokrętnego rozumowania).I nadal- poziom wypowiedzi zerowy, skończyłaś ledwo podstawówkę? Bo mam wrażenie, że za chwilę przeczytam stylowy tekst "rodzice robili cię przez telefon" co doskonale Cię obrazuje. I wracaj dalej do przekonywania wszystkich, że liczy się tylko i wyłącznie twój gust i twoje zdanie.
jak już to "XD" a nie "XDDD". Zapoznaj się najpierw ubogie dziewczę w wiedzę o netykiecie a potem zacznij się ośmieszać publicznie. Bo twoje "odpowiedzi" są fajne tylko w twoim małym świecie guziczków i pętelek.
a na ciebie kto nakrzyczy?Chyba pani z przedszkola, chociaż nie...nawet w tym wieku dzieci mają więcej rozumu niż taki troll. Koniec dyskusji, znikaj trollu!A kysz :D
a sio słonko:D
Nie płacz już, jutro też jest dzień może ktoś z tobą pogada i nie bedziesz musiała w necie siedziec. Choc przy tak niskim poziomie słownictwa i tych tekstach to nie rób sobie nadziei.
Aleś ty głupia! :D Dzieki za poprawe humoruXDDDDDD
osz...jaki jad. nie no dziewczyno, chyba naczytałaś się słownika "ciętych ripost dla kretynów". Nie odpowiadaj już proszę.
Poczytaj swoje wypowiedzi w innych tematach dziewico intelektualna. I jak już to "język polski" a nie "polski", twoja wypowiedź nie ma sensu.
<jupi> :) tak właśnie, ja jakoś tak kulturalnie nie umiem komuś napisać, że przesadza... ale i tak to nie pomogło ... miłego dnia
Jennifer na pewno nie jest aktorką wybitną (a przynajmniej ja jeszcze jej wybitności nie widziałam), ale myślę, że gra co najmniej poprawnie. Lubię jej nieprzejaskrawioną postać i jej racjonalizm, i Morrison mnie przekonuje. Ale nie każdy lubi grę danej aktorki. Widziałam wiele opinii podbnych to Twojej na imdb czy spoilertv. Ja z kolei nie trawię np. Natalie Portman, a jest teraz tak powszechnie uwielbiana.
Co do imienia "Emma" nie mam zastrzeżeń - proste, ale eleganckie i odpowiednie dla obu światów.
Co do wyglądu, myślę, że jest piękną kobietą.
Bardzo mądra odpowiedź. Na mnie jej urok nie działa, pewnie dlatego nic w niej pozytywnego zobaczyć nie mogę.
Co do Portman przykładowo, uważam, że jest zjawiskowo piękną kobietą i bardzo inteligentną. Jednak nie potrafię jej oglądać na ekranie a z tego powodu, że jest to paradoks nie wspominam o niej.
Co do Emmy, źle mi się przez nią to ogląda. Ale są jeszcze inne wątki.
oj mylisz CHARAKTERYZACJĘ z efektami specjalnymi :P Jej imię mi pasuje, bo to postać ze świata rzeczywistego i baśniowego... musi być uniwersalne... Gra jak gra nie jest źle, a w tym serialu jej gra akurat pasuje, bo gra i szeryfa i niedowiarka (baśnie), wiec taka gra to lepiej podkreśla, nawet jej płaczliwe miny są tu na miejscu :P
Ona nie jest pomarszczona !! Luknij sobie na jakąś babcię na ulicy to zobaczysz pomarszczoną twarz :P Laska jest po prostu NATURALNA i dzięki temu ma mimikę realną, a nie jak tam np. Kidman - plastik jeden co się uśmiechnąć już nie może :P:P
28-latki tak nie wyglądają ? rozejrzyj się na ulicy, a nie po serialach to zauważysz, że wyglądają :P
Zazdroszczę skromności i trochę to wygląda na to, że jej zazdrościsz. Wyślij swoje zdjęcie, z pewnością się pośmiejemy, zobaczymy co to znaczy nie być poczwarą. :)
To że masz problemy ze sobą to nie moja wina. I w przeciwieństwie do reszty tutaj w ogóle nie wiem co to jest zazdrość. Ale skoro ty wiesz to współczuje.
I idź się cieszyć swoim życiem a nie kłócić się o ulubiony serialik. Aktorka jest paskudna i nie ma nic sobą do zaprezentowania. Jak tej prawdy nie możesz przetrawić to radzę się skonsultować z psychiatrą.
Proponowała bym ją olać, bo z tego co zauważyłam lubi wszczynać kłótnie o nic :) Może jak nikt nie będzie zwracać uwagę na jej posty to się uspokoi.
Racja, ale to trochę szokujące, jeżeli osoba ponad 28-letnia wypowiada się jak wyszczekana gimnazjalistka.
Żyjemy w takich dziwnych czasach, kiedy to w internecie każdy podwyższa sobie wiek, a w prawdziwym świecie zaniża ;)
Ale ta laska i tak jest koszmarna. Paskudna okropnie a o irytowaniu ludzi wspominać nie muszę. Postać Emmy to porażka.
Okey:) Skoro to twoja ulubienica to nic już nie powiem. Ale ja jej entuzjastą nie będę, pozwolisz? :D