Pomijając że to imię to baśni pasuje jak kwiatek do kożucha. To ta aktorka gra to fatalnie... A na efektach specjalnych tez widać oszczędzają bo cała jest pomarszczona jakby grała własną babcię.
Sorry ale tak laski jak mają 28 lat nie wyglądają. Dramat.
Dzięki dzięki:) ale to stary temat XD juz od roku wszystkim chodzi o jedno, no jestem rozchwytywana XD A problem polega tylko na tym że Emma jest paskudna i ciężko to zaakceptować co poniektórym:)
A z drugiej strony to ciekawe pogadać sobie z ludźmi, tak bezkrytycznymi co do własnych upodobań:)
Naprawdę niektórzy mają rozkminyXDD
Po co, na co? Tylko im się rozgotuje móżdżek, hehe.
"Emma jest paskudna i ciężko to zaakceptować co poniektórym:)"
Nie słoneczko. W Emmę mogła się wcielić każda aktorka. Postać mogła zostać zagrana równie dobrze przez Kate Hudson. Wiem, że niektórym jest ciężko to rozdzielić i sam ma z tym problemy... niekiedy (np. chwaląc urodę Reginy, zapominam, że w tym serialu o którym gadamy Lana Parilla mogła się wcale nie pojawić). To jest pierwsze. Po drugie to może Ci się niepodobać Jennifer Morrison. To jest tak naturalne jak oddychanie. Mi np nie podoba się Tilda Swinton, ale nie umniejszam jej talentu aktorskiego. Po trzecie w tym zdaniu piszesz to tak jak by to było oczywiste dla wszystkich. Tymczasem tak nie jest i ludzie, tak przypuszczam, walczą z tobą z tego powodu, że NARZUCASZ im to zdanie. Tak samo jak walczono kiedyś z faszyzmem i nazizmem bo nie dopuszczały do siebie innych idei. OCZYWIŚCIE NIE MÓWIĘ, ŻE TY JESTEŚ FASZYSTKĄ CZY KOMUNISTKĄ. Tylko przedstawiam podobieństwo sytuacji. Nie mniej zdrowia życzę.
Również zdrowia życzę bo ci się przyda by tak rozdrabniać włos na czworo a wiadomo o co chodzi.
Tym bardziej, że tu większość fanatycznie to chce ale mnie nawrócić.
Hahaha, ty na serio myślisz, że jesteś kimś tak wspaniałym, że chciałoby mi się wymyślać nie wiem co aby cię zagiąć? A tak wogóle to pisałam, że nie chcę kłótni, i tak ulżyło mi ;D
To dobrze! XD dla ciebie. Cieszę się z Tobą, że ulżyło ci w bólu.
Mamy święta, czuć już ta magię godzenia się. XD