Może się pobawimy w mały quiz o Dawno, dawno temu? Ja zadaję pytanie, ktoś odpowiada [poprawnie] i zadaje nowe pytanie. Zacznę, może się uda. Na początek coś łatwego:
Artemisek mówi, że jest nudno na forum i dlatego powstał taki temat.
PIERWSZE PYTANIE:
Jak brzmiało Storybrooke'owy alias Jasia i Małgosi?
Bar "Królicza Nora" (ang. "Rabbit Hole").
~~
Ilu "potencjalnych partnerów" miała Ruby i w jaki sposób ich straciła?
Generalnie wiem o dwóch
Petera zjadła xD A ta mysza od Kopciuszka też została zabita, tym razem nie przez nią.
Jak Tamara poznała Augusta?
spotkała go, jak próbował się leczyć u Dragona
kiedy Emmę zawiodła jej moc ?? w ostatnim odcinku było że nie zawsze może na niej polegać więc kiedyś musiała ją zawieść
sorry wiem,że chodziło o konkretną odpowiedź ale Emmę obrabiają na prawo i lewo. Pierwszy lepszy przykład- Greg w szpitalu twierdząc że niby nic nie widział
pytanie: w jaki sposób zginął mąż Reginy ?
Od ukąszenia przez żmiję.
------------------------------------------------------
Kiedy Hook leżał w szpitalu przykuty do łóżka, gdzie Emma go dotykała?
w złamane żebra chyba:)
------------------------------------------------------------------------
za co Emma aresztowała Golda?
no tak :D
to moje pytanie brzmi: co takiego zrobiła Śnieżka, że jej serce stało się "mroczne"?
zmanipulowała Reginę, żeby ta "włożyła" z powrotem na miejsce serce Cory, które wcześniej zaczarowała, powodując jej śmierć
no muszę przyznać że dobre (lol), ale z drugiej strony bardzo nie podobał mi się ostatnio ten spadek oglądalności szczególnie, że odcinek kręci się wokół niej :(
Ogólnie od jakiegoś czasu ratingi nie są zachwycające... chyba tylko najwytrwalsi widzowie zostali. Więcej przerw itd na pewno poprawi oglądalność...
z tymi pytaniami tak można w nieskończoność:)
no ale dobrze, teraz będzie trudne
jaka postać znokautowała Golda/Rumpla tak że aż stracił przytomność?
ok, powinnam zapytać' poprzedni' , ale to o niego mi chodziło. Elisa zadaj pytanie
Taaak
http://media.tumblr.com/8eaa30703dd536e00e57a7b35fff16a1/tumblr_inline_mi9zx1Mxf 61roiei7.jpg
Tak dla przypomnienia.
Redżina zmiażdżyła jego przystojne serce, bo zaczął lecieć na Emme :<<
Ile lat ma Emma?
Została zasadzona, przez Antona, i jego nowych przyjaciół oczywiście w - Fertile
W jaki sposób Emma złamała klątwe.
Tak, no i poduszkę :D
Jakie jest prawdziwe imię Charminga? (best mystery ever)
Oj zapomniałam, ze teraz Ty pytanie, przepraszam