PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40139
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

W czym tkwi sekret popularności tego serialu? Hm?
Bo oryginalny to on nie jest

mzelek_filmaniak

Po prostu jest fajny, ciekawy interesujący i ma wiele wiele innych zalet
Przynajmniej dla mnie

ocenił(a) serial na 8
mzelek_filmaniak

Serial nie wyróżnia się niczym szczególnym może, ale potrafi zaciekawić i rzeczywiście, ja np bardzo go polubiłam. Ja nie rozumiem przykładowo fenomenu TVD, teen wolf i innych seriali, gdzie aktorzy chyba kija od szczotki połkneli, także ; )
dla każdego coś dobrego.

rossattiee

Dla każdego coś dobrego, a ja uwielbiam mnóstwo różnych seriali (np. The Walking Dead, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Game of Thrones, American Horror Story, Once Upon a Time) :)
Po prostu lubię, bo lubię :D
Fajny jest, (oczywiście, czasem denerwuje, ale tak jest w KAŻDYM serialu) ciekawi mnie jak to będzie dalej, jak zmienią się postaci, CO BĘDZIE Z REGINĄ. Po prostu lubię i jestem ciekawa :D
Najbardziej lubię odnajdywać kolejne postacie bajkowe :D Uwielbiam jak są one połączone tutaj ze sobą, a szczególnie Piotruś Pan z Rumplem itp :D
Moja odpowiedź: po prostu, każdy serial ma coś w sobie, co jednego może zaciekawić, innego niekoniecznie :D

ocenił(a) serial na 8
kochamxx

Dokładnie! :D
najważniejsze trafić w swój gust i żeby serial rzeczywiście zaciekawił. Wiadomo, każdy ma inny gust i inne kryteria oceny :P.
Widzę kolejną fankę Reginy :D też osobiście ją uwielbiam, zarówno jako dobrą jak i złą wersję. Świetna postać, można powiedzieć, że klasa sama w sobie :). No i uwielbiam tak samo wątki z przeszłości, które przeplatają się z teraźniejszością,no i serial potrafi zaskoczyć. Sama byłam sceptycznie nastawiona do Elsy i Anny w OUAT, ale zmieniłam zdanie, gdy obejrzałam nowe odcinki. Zdecydowanie udany wątek :D.