Się zdenerwowałam oglądając ostatni odcinek.. jak on mógł?! Co za świnia, ale wiadomo było - coś za często pokazywali tą czerwoną linię, no ale... Dekapitacja to za mało.
Nie, to nie OUAT, nie momenty z Colinem :) To są sceny wycięte z innego filmu i zgrabnie wplątanie w filmik o Emmie i Hooku :)
Właśnie przeczytałam pod filmikiem, nie zauważyłam wcześniej, bo byłam w szoku :D
Nie! Nie! Nie! :) Tylko nie Emma + Hook. Ona może być tylko z Neal'em, bo inaczej to wszysto traci sens. Nie czytam nigdy co wydarzy się w następnych odcinkach, ale mam nadzieję, że to on zawita do Storybrooke.
mi też tak się wydaj, ale jest starszy od Emmy co najmniej o 10 lat
i chyba zawita do miasteczka bo poco by się pokazywał
Ja też nieźle się zdenerwowałam, moje dwie ulubione postaci - Rumpel i Bella :( Mam nadzieję, że Rumpel znajdzie jakiś sposób, żeby to naprawić. Już wiem, czemu nie lubiłam Hooka odkąd się pojawił ;)
W Promo do odcinka "In The Name Of The Brother" Rumpel chyba próbował to naprawić pocałunkiem prawdziwej miłości, lecz niestety mu nie wyszło ;)
ale była scena jak krasnoludki powiedziały do swojego towarzysza, że mają sposób na przywrócenie wspomnień
może w mieście znajdą więcej diamentów :)
jak pokazywali tę linie to myślałem że się potknie :)
mam takie dziwne myśli,a co jesli Rumpel nie jest jej prawdziwą miłością? no bo pocalunek prawdziwej miłości może zdziałać cuda przecież..
Nie zapominaj o prawdziwej magicznej substancji - keczupie. Może zdziałać cuda :)
Owszem, może zdziałać cuda, ale miłość musi być odwzajemniona, a Belle teraz nie wie kim jest Rumple.
Żeby true love's kiss zadziałał, Rumple musi znów zdobyć serce Belle. A to może być niezbyt łatwe. Mam nadzieję, że Belle nie odzyska pamięci dopiero w finale D:
a jak było ze Śnieżką jak ona sobie przypomniał o Księciu
ej każdy zapomniał o krasnalu :D
Snow raniła go strzałą w ramię, kiedy próbowała zabić Królową. A Charming po tym jej oświadczył, że wolałby umrzeć niż widzieć ją stającą się złą. Poruszona Snow całuję swojego księcia, eliksir przestaje działać i odzyskuje swoje wspomnienia o nim.
Czy miałaś na myśli Grumpy'ego ? To, że nikt nie pisze o krasnalu to wcale nie oznacza, że wszyscy o nim zapomnieli. Nova ma jeszcze się pojawić w serialu, więc być może wrócą do ich wątku miłosnego.
Ktoś śle spojlery heh
"Miałaś" piszesz do mnie :/
Ten co stracił pamięć, chciałem rozwinąć wątek o pamięci nie o parach.
Gburek nie stracił pamięci przecie, ale to chyba wiecie.
A to w którym odcinku jeden krasnal stracił pamięć?
wow, jak zwykle końcówka pozostawiająca niedosyt i kolejne pytania. wiadomo było,
że Rumpel kiedyś wykorzysta swój dług, no i chyba nie było nikogo kto by nie przypuszczał, w jakim celu. A do tego wszystkiego Regina i outsider... Czemu te odcinki pojawiają się tak wolno!
Nie lubię tej postaci. Nie dość że zrobili z niego wyłuskanego modela to na dodatek straszną ofermę którą wszyscy biją...
No w zasadzie podobny... (patrz: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110918202309/disney/images/a/af/Peterpan 2-disneyscreencaps_com-1915.jpg )
Dobrze, że mu włosy obcięli :)
No bez przesady, Jackowi to on może butelki rumem napełniać. I to nie wiem czy by mu pozwolił :D