PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40075
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Czy one mogą wrócić do Storybrook ??? Chodzi mi o to że przecież przeszły przez portal nie przez granicę miasta więc tak praktycznie to chyba by mogły prawda ? XD
Szczerze to ja chcę powrotu Anny i Elsy :D Dużo ludzi narzeka ale moim zdaniem wyszło im świetnie ;) A aktorka która gra Anne WOW serio podobna :3 Szczerze to Anna jest chyba moją ulubioną postacią zaraz po Reginie :3 Ten jej humor, zachowanie normalnie jakby ją żywcem z bajki wyjęli i wsadzili do OUAT XD

annanowak542

Nie nie mogą wrócić. Nie dojrze są w innej krainie (baśni, gdzie nie ma portali), to poza Storybrooke. Ich także obowiązują zasady magicznej bariery SQ.

Epizod 5x12 będzie setnym odcinkiem. One zazwyczaj są specjalne lub inaczej robione, dlatego też możliwe jest pojawienie się w nim Anny i Elsy.

michu1945

Kurcze, szkoda ;/ Zagrały świetnie i potwierdzam że aktorka która grała Annę wykonała naprawdę świetną robotę, nie dość że podobna z wyglądu do bajkowej Anny, to jeszcze i z zachowania (i te jej ciągłe "Wait, what?" :D ). Aktorka która grała Elsę też wypadła wiarygodnie - i nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że Elsa z OUAT miała momentami bardzo podobny głos do Elsy z Frozen? Co jak co, ale będzie mi ich brakować.