Nie wiem(y).
Miała mieć wspólny wątek z doktorem Whale, ale nie wiem dlaczego nie jest to jeszcze realizowane.
Zajmuje się innym filmem lub serialem, skoro nie ma dla niej materiału do zagrania. Nie zabili postaci, tylko czekamy na jej powrót. Tak samo z Jeffersonem.
Doktora Whale'a też raczej szybko nie zobaczymy w serialu, ponieważ gra razem ze Dzwoneczkiem w "iZombie".
pewnie masz racje chociaz kto wiem moze w następnym sezonie sie pojawi :) chociaz szczerze troche nie lubie aktora który gra Doktora ale to moze z powodu Pamiętników wamirów
Z tym, że David Anders (serialowy Whale) zapowiadał się, że wróci w tej serii.
http://twitter.com/QuestionAnders/status/522238961230831616
A o Meghan Ory ani widu, ani słychu.
Ona też miała wracać w 4 sezonie... szkoda że na razie się na to nie zapowiada, bo w pierwszych sezonach była świetna
Jeffersona to raczej nie zobaczymy, bo Stan po roli w Kapitanie Ameryce stał się bardzo popularny...a szkoda, bo wątek Krainy Czarów jest bardzo otwarty, tym bardziej z powrotem Will'a w tym sezonie xd może w następnym jakimś cudem... T_T
Nie wiem gdzie on jest taki popularny, chyba w teatrach, bo z tego co widzę na filmwebie to jego ostatnim filmie był właśnie Zimowy żołnierz, a nowych filmów brak.
zimowy zolnierz w ktorym gra tytulowa role, jest w avengers 2, zaraz bedzie krecic capa 3, po av3 ( ? ) przejmie role kapitana ameryki....podejrzewam ze ani nie ma czasu ani abc nie ma hajsów na niego.
Z serialami gdzie jest dużo postaci tak to już jest. Nikt nie będzie ciągał aktorki po planach filmowych tylko po to żeby przewijała się w tle. Jak napiszą dla niej jakiś ciekawy wątek to pewnie wróci.
to to chyba kazdy glupi wie. ale mogli by jej cos napisac ciekawego a nie jest w głównych bohaterach a od bodajże 2 sezonu jej nie widac.
Mogliby. Może sobie ją zostawią na 4b. Pasowałaby do wątku z Cruellą. Z tego co wiem to jest ulubienicą wielu fanów, więc może coś do scenarzystów dotrze.