PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40139
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu
ocenił(a) serial na 8
kromka95

Postanowiła wyjechać do Nowego Jorku i zostać modelka.

no_bo_co

bez żartów okej? a tak na serio?

kromka95

Nie wiem(y).

Miała mieć wspólny wątek z doktorem Whale, ale nie wiem dlaczego nie jest to jeszcze realizowane.

Zajmuje się innym filmem lub serialem, skoro nie ma dla niej materiału do zagrania. Nie zabili postaci, tylko czekamy na jej powrót. Tak samo z Jeffersonem.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Doktora Whale'a też raczej szybko nie zobaczymy w serialu, ponieważ gra razem ze Dzwoneczkiem w "iZombie".

no_bo_co

pewnie masz racje chociaz kto wiem moze w następnym sezonie sie pojawi :) chociaz szczerze troche nie lubie aktora który gra Doktora ale to moze z powodu Pamiętników wamirów

no_bo_co

Z tym, że David Anders (serialowy Whale) zapowiadał się, że wróci w tej serii.

http://twitter.com/QuestionAnders/status/522238961230831616

A o Meghan Ory ani widu, ani słychu.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Ona też miała wracać w 4 sezonie... szkoda że na razie się na to nie zapowiada, bo w pierwszych sezonach była świetna

michu1945

lipa troche bardzo lubie jej postac i szkoda ze odsuneli ja do tego stopnia ze w cale jej nie widać

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Jeffersona to raczej nie zobaczymy, bo Stan po roli w Kapitanie Ameryce stał się bardzo popularny...a szkoda, bo wątek Krainy Czarów jest bardzo otwarty, tym bardziej z powrotem Will'a w tym sezonie xd może w następnym jakimś cudem... T_T

Dochuu

To ja już wolę recasting. Sorry, albo wóz, albo przewóz.

ocenił(a) serial na 8
Dochuu

Nie wiem gdzie on jest taki popularny, chyba w teatrach, bo z tego co widzę na filmwebie to jego ostatnim filmie był właśnie Zimowy żołnierz, a nowych filmów brak.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

zimowy zolnierz w ktorym gra tytulowa role, jest w avengers 2, zaraz bedzie krecic capa 3, po av3 ( ? ) przejmie role kapitana ameryki....podejrzewam ze ani nie ma czasu ani abc nie ma hajsów na niego.

ocenił(a) serial na 8
kromka95

Z serialami gdzie jest dużo postaci tak to już jest. Nikt nie będzie ciągał aktorki po planach filmowych tylko po to żeby przewijała się w tle. Jak napiszą dla niej jakiś ciekawy wątek to pewnie wróci.

katniss_

to to chyba kazdy glupi wie. ale mogli by jej cos napisac ciekawego a nie jest w głównych bohaterach a od bodajże 2 sezonu jej nie widac.

kromka95

Wystąpiła jeszcze w odcinkach 3. sezonu: 12,13, 21 i 22.

ocenił(a) serial na 8
kromka95

Mogliby. Może sobie ją zostawią na 4b. Pasowałaby do wątku z Cruellą. Z tego co wiem to jest ulubienicą wielu fanów, więc może coś do scenarzystów dotrze.

katniss_

Cruella polująca na sierść wilka. PASUJE IDEALNIE!

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Co tam dalmatyńczyki, teraz w modzie jest wielki, zły wilk :D

katniss_

De Vil polowała na wszystkie futra.