W jednym z odcinków Detektywa Monka bodajże w 2 sezonie jest pokazane, że Monk był jednym z najlepszych biegacz w swojej szkole i wszyscy na niego liczyli. Jednak na starcie Monk zobaczył, że ma zawiązane krzywo sznurówki i zamiast biec zaczął je poprawiać.
Za to w odcinku 8 4 sezonu mąż Adriana przyjaciółki ze szkoły mówi do niego "wiele mi opowiadała o tobie, nigdy nie ćwiczyłeś na wf"
Czyżby błąd?
Może jestem drobiazgowa, jednak nie daje mi to spokoju. :)
W odcinku Monk w więzieniu otruty gość miał byc stracony za zastrzelenie pracownika stacji benzynowej, a w więzieniu siedzi Pająk, który zabił 4 osoby i nie ma wyroku śmierci, wręcz przeciwnie, uratował Monka, bo liczy, że to mu pomoże przy ubieganiu się o przedterminowe zwolnienie, trochę to dziwne dla mnie.
Przepraszam wszystkich Użytkowników, gdy pisałam post, cały czas się nie pokazywał, jakby go nie dodawano, dlatego próbowałam kilka razy i wyszło zdublowanie na koniec :/ Za co wszystkich tutaj obecnych bardzo przepraszam. W końcu założyłam osobny wątek, bo już straciłam nadzieję, że uda mi się tu dodać moje pytanie.