http://www.empireonline.com/50greatesttv/
wiecie , myslałem ze przynajmniej będzie jako tako , i musze powiedziec ze z niektórymi pozycjami sie zgadzam , tylko nie moge nie powiedziec ze jednak ta lista jest tak strasznie do dupy ze szok.
Monka nie ma , a są "hoży doktoży" i to wysoko. niby wiadomo ze takie listy zawsze są kontrowersyjne, ale to jakaś kpina ....
A ja nie potrafię zrozumieć,że "Buffy postrach wampirów" jest już na 2miejscu, a kultowi Przyjaciele na 7 . Eh.
No tez sie zdziwiłem ze Buffy jest wysoko , ale nie oglądąłem to sie nie wypowiadam :) The Simpsons się zgadzam. Ale brakuje mi tu Monka i "My Name Is Earl" ....
chyba im odbilo buffy na 2? <lol2> brakuje gotowych, trawki, i south park na 1 !
Sopranos dopiero na trzecim miejscu i to jeszcze po "Buffy,,," ?? Jak dla mnie to Sopranos powinni zajac bezkonkurencyjnie pierwsze miejsce, a Simpsonowie drugie........ Buffy 2 miejsce, ta lista to zart.
Zamach. Istny zamach na moje życie.
'Przyjaciele' na 7. i brak 'Monka' to dla mnie największe porażki. Nie zgadzam się też z miejscem 'Buffy' mimo że uwielbiam ten serial - 10 miejsc w tył nie zaszkodziłoby ; p
W sumie, to nisko są też 'Star Treki', 'Seks w wielkim mieście' i 'Futurama' a to przecież czysty kult.
O, i 'Sześć stóp pod ziemią' na 27. Ktoś się najwidoczniej sromotnie pomylił.
'Herosi', 'Family guy' nisko.
'Zagubieni' nie wiem po co, tak samo jak '24 godziny'.
I w ogóle, kto postawił 'Przyjaciół' na 7. miejscu?!
?!
Podobnie jest z listą 66 niezapomnianych seriali na TVNStyle i też nie ma Monka, chociaż został jeszcze jeden odcinek to wątpie żeby się znalazł w pierwszej dzisiątce, ale z zapowiedzi wynika że będą za to Przyjaciele i Zagubieni. Ciekawe na którym będą. Na pierwszym pewnie będzie ten shit M jak miłość, myślałam że na pierwszym będą Pancerni a oni byli gdzieś na dwiudziestym którymś. Poza tym ta lista też nie jest do końca dobra, bo nie znalazły się na niej takie hity jak Dr. House i Prison Break czego też nie rozumiem.
ech , brak Monka to jakis zart . Nie ogladąłem jeszcze serialu który by mnie tak potrafił rozbawić i tak zasmucić !! to jest druga rzecz w telewizji na której płakałem ze smutku !pierwszą był finał Ligi Mistrzów VAlencia - Bayern w moje urodziny !! i sobie przysięgłem że juz na niczymw TV nie bede płakał ale na Monka nie miałem siły .... jakis odcinek o Trudy był .
Na pewno nie powinno zabraknąć House'a i Świata według Bundych, być może jeszcze Allo Allo.
ehh i na dodatek weronika mars na 48...szok... kryminalne zagadki nowego jorku a gdzie o wiele lepsze miami???
beznadziejny ranking, brak:
House, Gotowe na wszystko,Monk, Świat według Bundych i oczywiście Mody na Sukces xD
wg mnie buffy to bardzo dobry serial, no ale bez przesady ze lepszy od chociażby przyjaciół i jest na 2 miejscu.. Poza tym zdecydowanie wyżej- w pierwszej dziesiątce powinny być ostry dyżur, csi i skazany na śmierć. Przesadą jest też że 3 miejsca zajmuje star trek!
kurwa was wszystkich pojebało ten kto pisał te liste pewnie był nacpany albo najebany 1 miejsce bez dyskusji hercules 2 xena a 2 skazany na śmierć