PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80219
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Recenzja

ocenił(a) serial na 9

Monk jest serialem którego najlepiej wspominam.Najlepsze są jego fanaberie.Ogólnie jest zrobiony
na wesoło,szkoda, że nie nakręcili kolejnego sezonu.

maciekkrol09

To jest ta recenzja?

ocenił(a) serial na 9
lesiu234

nie, to była pomyłka szkoda że już tego nie da się edytować

ocenił(a) serial na 10
maciekkrol09

+5 jak nic

ocenił(a) serial na 7
maciekkrol09

Mi on przypomina swoimi fanaberiami, czy dziwactwami detektywa Herkulesa Poirota :) To taka w moim odczuciu komediowa jego wersja:)

ocenił(a) serial na 10
kinga709

Mój ulubiony serial. Z humorem, który bardzo lubię :) Na ostatnim odcinku i odcinku, w którym oddaja mu odznake wzruszylam sie. Znakomita gra Tony'ego, jak i reszty. Nie wyobrażam sobie kogos innego grajacego Adriana.

ocenił(a) serial na 7
magnificent_2

Masz rację- idealnie jest dobrany do tej roli. Mnie fascynuje umiejętność dostrzegania i łączenia faktów, dedukcja moich ulubionych detektywów:)

kinga709

Szkoda, ze nie ma nowych odcinków. Bardzo pozytywny serial. I bardzo oryginalny jednocześnie. Dotychczas seriale kryminalne mozna było posegregować albo na takie, gdzie jest pełno wywalających się flaków, strzelanin, bomb itp, albo na takie, gdzie wszystko sprowadzało się do pracy techników kryminalistycznych. "Monk" jest nowatorski tez przez swoje podejście od OCD. Twórcy serialu ani go nie obśmiewają, ani też się nad nim nie litują - robią jakoś tak, ze wszyscy mimo iż się dobrze bawią, nie kpią z niego i czują do niego ogromną sympatię. Nie bardzo podobała mi się zmiana asystentki, ale udobruchały mnie ksiązki Lee Goldberga na podstawie serii.