geniusze robili ten serial geniuszee!!!
Traylor/ Natalie jest po prostu bardzo ładna i ma fajny charakter w przeciwieństwie do Sharam. Nie spotkałem sie z fajniejszą, ładniejszą postacią/aktorką od Natalie/Traylor.
czytając wszystkie Twoje wcześniejsze wypowiedzi (od długiego czasu z wielką przyjemnością przyglądam się toczącym się tu rozmowom) mam wrażenie, że oceniając aktora (przynajmniej w tym serialu) oceniasz nie jego kunszt aktorki i klasę tylko atrakcyjność ewentualny jej brak (mam rację?). Wg. mnie to strasznie zubożały system punktacji i mam nadzieję, iż się mylę.
Skoro nie spotkałeś się z fajniejszą i ładniejszą postacią/aktorką od Natalie/Traylor to znaczy,że niewiele w zyciu widziałeś filmów i seriali.Mam takie wrażenie,że widziałeś tylko "Monka".Ale nawet i w "Monku" są ładniejsze i fajniejsze postacie/aktorki.A Ty chyba jesteś zakochany w Natalie/Traylor i dlatego tego nie dostrzegasz.
e tam odrazu zakochany
widzialem duzo filmów i seriali np kryminalne zagadki....., kości, house, skazany na śmierć i pare innych amerykańskich i jakos aktorki tam grające nie przypadaja mi do gustu,
a co do Nataliee to patrycj uwazasz ze Natalie nie jest atrakcyjna pisząc ze w niej jest brak atrakcyjności?
a jesli chodzi o granie to co źle gra? jest słabą aktorką?
prosze bardzo przestawcie mi wg Was duzo lepsze i atrakcyjniejsze aktorki, bedę wdzięczny
dziękuję
Lista aktorek wg urody (moja ocena):
Nicole Kidman
Christa Miller
Keegan Connor Tracy
Emily Deschanel
Joanna Kołaczkowska
Yvonne Strahovski
Anne Hathaway
Jayma Mays
Jacqueline MacInnes Wood
Anna Friel
Sarah Lancaster
PS Lista jest ułożona przypadkowo(kolejność nazwisk), nie zawiera punktacji i stopniowania wdzięku ;-)))
oglądałem je wszystkie i naprawde nic specjalnego, duzo z nich jest duzo starsza od Traylor Howard
A jedyne które moga sie rózwnać z "Natalie" to Anna Faris oraz Katherine Heigl
jeszcze pare bym wypisał ale nie pamiętam nazwisk...
http://www.filmweb.pl/person/Katherine.Heigl/photos
http://www.filmweb.pl/person/Anna+Faris-481/photos
Będąc wrednym powiem że Twoje to też nic specjalnego. Starsze no i co z tego, można atrakcyjnie wyglądać po np. 40. Dlaczego ustalasz wzorzec urody wobec Traylor Howard? Co ona jest tak wybitnie piękna że inne osoby wobec niej są brzydsze, mylisz się. I ww aktorki nie miały być podobne urodą do Traylor, zadałeś pytanie: "prosze bardzo przestawcie mi wg Was duzo lepsze i atrakcyjniejsze aktorki" więc przedstawiłem moją listę więc nie marudź że nie są podobne do Traylor ponieważ są to atrakcyjniejsze aktorki WEDŁUG MNIE.
każdy ma inny gust, nie ocenia się kto ma lepszy;p lubisz blondynki, a ja wolę typ urody Azjatek, Hindusek i Latynosek
NORBISKONIO18 prosze (wręcz błagam) przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post (postaraj się to zrobić ze zrzumieniem) i zacytuj gdzie stwierdziłam, że Natalie nie jest atrakcyjna (nie wspomniałam tam nawet o niej).... Gdy zacytujesz ja przedstawie swoją liste atrakcyjniejszych Aktorek i aktorek.
patrycj oddaje Ci honor... podaj tą liste dlaczego piszesz Aktorek i aktorek?
A co do źle ze podobają mi sie blondynki? lepiej zeby mi sie podobali mężczyźni??? ? ? ?
są jeszcze brunetki i rude:) no właśnie nie ma w tym nic złego, tylko nie narzucaj nikomu swojego gustu
Wiesz co,jeśli na przykład porównasz Howard do aktorek takich jak Cate Blanchett,Meryl Streep,Julianne Moore czy Vera Farmiga to jasnym jest,że Howard aktorką jest kiepską.Nie ma co do tego 2 zdań.
Ale jeśli spojrzeć na Howard przez pryzmat aktorki serialowej i porównać ją z innymi aktorkami serialowymi to jest ona bardzo przeciętna.
Nie wymienię Ci lepszych i atrakcyjniejszych aktorek bo to byłaby za długa lista.Niech Ci wystarczą te cztery powyżej.