Nie wiem czy tylko ja to zauważyłam, ale oglądając zwiastun widzę niesamowite podobieństwo
między WH a MM. Byłam pewna, że grają braci, bo pasowaliby do siebie jak nikt. W każdym razie
całość zapowiada się interesująco.
Uwielbiam jak ktoś pisze skrótami nazwiska albo nazwy filmów, a potem zastanawiaj się o co człowiekowi chodzi.
W każdym razie ja takiego wrażenia nie odniosłem.
Ha ha ha :D to samo miałam napisać często wchodzę na stronę Filmweb i zamiast tytułu filmu, serialu lub nazwiska aktora w wątkach czy komentarzach widzę YXZ ...
Jeszcze kiedyś mnie bawiło (dodam, że czułam pewną satysfakcje jak ZORIENTOWAŁAM się o co kaman ;P, ale teraz zaczyna mnie to lekko mówiąc irytować.
Ludzie jak nie znacie poprawnej pisowni to jest wszechwiedzący wujek Google chociaż podejrzewam, że to nowo-moda wprowadzona przez rozgarniętą gimbazę RATUNKU !!!!!
A i zupełnie nie widzę podobieństwa między, tymi aktorami, gdy ktoś jeszcze się nie zorientował chodzi o Matthew McConaughey i Woody Harrelson.
Ha, ha, ha! No nie da się ukryć, ale założycielce tematu chodziło chyba o coś więcej. Ci aktorzy naprawdę mogliby grać braci. Coś w tym jest.
Dlatego zwróciłam uwagę na ten serial, bo na zdjęciu promocyjnym oboje wyglądali bardzo podobnie, aż się zdziwiłam :)
Dokładnie, ja się prawie, za przeproszeniem, obsrałem gdy zobaczyłem obsadę. Zawsze myślałem, że to jest jeden i ten sam aktor
chyba wszyscy zgodzą się też, że DB przypomina AG, a RdS i FdS są niemal identyczni
HA HA HA HA :D Ty też to zauważyłeś :)
Myślałam, że jestem osamotniona i nikt inny nie dostrzega, że RdS i FdS TOŻ TO PRAWDZIWE KLONY :D
FdS to bardziej mi przypomina RiTC niż RdS.
RdS ma trochę podobne kości policzkowe, ale na tym podobieństwo się kończy.
Nieeeeeee oni wyglądają jak rodzeni bracia :)
Chociaż po namyśle stwierdzam, że FdS przypomina mi też AJ, zwłaszcza oczy nie sądzisz ? ;)