PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162844
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Jak Martin powiedział "wiesz, że szeryf ma w tym udział" :)

ocenił(a) serial na 8
Slowianin

Taak z pewnością , Banshee to początek kinematografii i jej czołowa pozycja. Wcześniej nie było podobnych scen , policjantów w burdelu , szeryfów łapówkarzy. Nieewątpliwie masz rację. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
frtgbb

Nie jesteś w temacie, nie oglądałeś Banshee.

ocenił(a) serial na 8
Slowianin

NIestety z trudem łyknąłem pierwszy sezon i więcej dziękuję. Szmira jakich mało , ani fabuła się kupy nie trzyma , bajkowe sceny bójek itd. Oczywiście być może Tobie się podoba. Ale zdradź mi powód dla którego , twórca Detektywa ma puszczać oko do fanów Banshee , komlpetnie innego typu produkcji. Oko to się puszcza do klasyki literatury , kina itd , a nie do serialu akcji klasy B.

ocenił(a) serial na 7
frtgbb

Chodzi o to, co Martin mówi o młodocianej dziwce w burdelu, którą gra Lili Simmons. Aktorka zagrała już rok temu w serialu Banshee, w którym uprawiała nie jeden raz seks z szeryfem. Skoro Martin stwierdził po jej wyglądzie, że nie jest ona pełnoletni(choć aktorka jest) to serial Banshee był emitowany rok temu i cały ten tekst akurat o szeryfie wydawał mi się bardzo zabawny i nie wierzę w zwykły zbieg okoliczności.

Bajkowe sceny bójek?

ocenił(a) serial na 8
Slowianin

Nie przekonałeś mnie. Jak mi podeślesz jakiś link do wypowiedzi twórcy , w której się on do tego powinowactwa odnosi , to przeproszę i zwrócę honor.
Oczywiście , że bajkowe. Przyznam , że widziałem jeszcze gorsze , ale widziałem też lepsze. Dwadzieścia lat się zajmuję sportami walki , a i jestem ex-komandosem i sceby bójek budziły tylko moje rozbawienie i irytację.Koniec końców przy Banshee wytrzymałem tylko dlatego , że brat mi polecał. Udzieliłem mu już reprymendy. Ale jeśli komuś się podoba , to proszę bardzo , mnie to nie przeszkadza.
Yo man.

ocenił(a) serial na 7
frtgbb

masc na bol dupy

ocenił(a) serial na 8
Slowianin

Oho , następne dziecko troll. Myślałem , że nick Słowianin do czegoś zobowiązuje, jak widać zobaczyłem do czego.
Wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastych urodzin.

ocenił(a) serial na 9
frtgbb

masc na bol dupy podac?

ocenił(a) serial na 8
Mr_Krytyk

Jeśli u Ciebie , drogie dziecko podziałało , to bądź łaskaw wysłać. Tylko dobrze zapakuj , co by właściwości leczniczych nie straciła.

ocenił(a) serial na 10
Slowianin

Plus jeszcze tekst o wujku:) Naprawdę jestem ciekaw czy to było w oryginalnym scenariuszu czy dopisali to na planie.