PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162844
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Tak jak z Grą o Tron, podano wyraźnie, że będzie o 22 w HBO oraz w aplikacji HBO GO w necie, i jak zwykle nie da się nic obejrzeć.

akasza85

podano wyraźnie, że 13 stycznia! A w Polsce 13 stycznia godzina 22 dopiero będzie!

ocenił(a) serial na 7
magdaimagda

A nie przypadkiem miało być w HBO GO i HBO OD 13 stycznia przez cały dzień? Już jest 13.01 i wbiłem sobie na HBO GO że sobie obejrzę, a tu nic...

magdaimagda

Słyszałem tu informacjie, że podobno ma być "za darmo" w sieci i legalnie na ich stronie. Prawda to? Powiedźcie mi czyt o jest prawdziwa informacja. Bo byłem tam na ich stronie przed chwilą i nie widziałem tam nic za darmo.

BUNCH

Nie sądzę, żeby dali to w necie za darmo. Hajs musi się zgadzać, dlatego odcinek pojawi się pewnie tylko w telewizji. Ale są różne streamy HBO w Internecie, więc nie narzekajcie. ;p

ocenił(a) serial na 7
BUNCH

Tak, 1 odcinek jest "odkodowany" za free na HBO GO i HBO OD... Można już oglądać ;)

ocenił(a) serial na 9
magdaimagda

Spójrz z jakiej lokalizacji piszę :) u mnie we Francji miało być w necie równo ze Stanami, a tam miało to premierę w niedziele, bo w tv się zgodzę,że dopiero od 22 czasu krajowego :)

akasza85

„www.hbogo.pl/redirect/-76756” można już oglądać nawet :)

fickDich

Nie można:
http://img10.imageshack.us/img10/2601/hduk.png