Dexter: Nowa krew (2021-2022)
Dexter: Nowa krew: Sezon 1 Dexter: Nowa krew sezon 1, odcinek 1
odcinek Dexter: Nowa krew (2021-2022)

Dexter: Nowa krew | Ochłodzenie

Cold Snap 57m
7,5 747  ocen
7,5 10 1 747
Dexter: Nowa krew
powrót do forum s1e1

Pierwsze wrażenia

ocenił(a) serial na 10

Jestem po pierwszym odcinku nowego sezonu. Co mogę powiedzieć? Czułem emocje takie jak za pierwszym razem kiedy po raz pierwszy oglądałem ten serial. Nie wiem czy tak bardzo brakowało mi Dextera czy po prostu im się udało nie spieprzyć tego co było najlepsze z pierwszych sezonów.
Jest klimatycznie, jest to coś co trzymało poziom dawno temu, jest bardzo ciekawy wątek główny który dobrze poprowadzony może stawać na równi z tymi początkowymi. Myślę że serial potrzebował tak długiej przerwy, nie po to żeby zatęsknić tylko żeby całość wyglądała właśnie tak jak przedstawione jest w serialu.
Spojler:
Mam wrażenie że syn Dextera namiesza w serialu i to w negatywnym tego słowa znaczeniu (coś czuję że nie przyjechał szukać ojca).

ocenił(a) serial na 8
shorty_2

Ciekawe, co z Hannah i jakie były jej losy wraz z Harrisonem po ucieczce do Argentyny. Jak syn odnalazł ojca? Też myślę, że tutaj jeszcze będzie jakaś heca. Nie mogę doczekać się kolejnego odcinka, łyknąłbym cały sezon w dwa dni. Jest bardzo obiecująco. Już w pierwszy odcinku duże emocje (motyw z Debrą wyliczającą ofiary "bliskości" Dextera i wyciągającej kule z brzucha, pierwsza reakcja Dexa na spotkanie syna). Może być sztos!

ocenił(a) serial na 10
LukaszJarosz25

Też mnie właśnie zastanawia w jaki sposób Harrison znalazł Dextera-smierdzi mi to ostro i tylko utwierdza w przekonaniu że on w tym serialu nie jest tylko żeby mu potowarzyszyć ;)

ocenił(a) serial na 10
shorty_2

Ten odcinek wygląda świetnie bo reżyseruje Marcos Siega. Pierwsze sezony w których brał udział też były świetne

shorty_2

Pierwszy odcinek ma swoje głupotki i lekką przewidywalność od połowy odcinka... Ale muszę przyznać, że podczas seansu wróciły do mnie uczucia z przed lat. Nastawiłem się mega pozytywnie po pierwszym odcinku i aż boję się, że Harrison będzie piętą Ahillesową Dexa... "Tonight's the night".