Dexter: Zmartwychwstanie: Sezon 1 Dexter: Zmartwychwstanie sezon 1, odcinek 7

Dexter: Zmartwychwstanie | Course Correction

8,9 312  ocen
8,9 10 1 312
Dexter: Zmartwychwstanie
powrót do forum s1e7

Chciałabym, żeby Dexter mi czytał to zdanie jak będę wysiadać z auta w mojej destynacji używając aplikacji google maps. Jak to zrobić? Ktoś coś?

ocenił(a) serial na 10
gabriela90

Chociaż bezpośrednie ustawienie tego w Mapach Google jest niemożliwe, można osiągnąć podobny efekt za pomocą zewnętrznych aplikacji do automatyzacji zadań na telefonie, takich jak Tasker (na Androida) lub Skróty (na iOS). Wymaga to jednak kilku kroków i podstawowej wiedzy technicznej.

Oto ogólna instrukcja, jak można to skonfigurować:

Przygotuj plik audio: Nagraj lub pobierz plik dźwiękowy (np. w formacie MP3) z wybranym cytatem Dextera.

Skonfiguruj automatyzację:

Wyzwalacz (Trigger): W aplikacji do automatyzacji ustaw wyzwalacz, który aktywuje się po dotarciu do celu. Dobrym sposobem jest ustawienie reakcji na rozłączenie telefonu z systemem Bluetooth samochodu, co zwykle dzieje się po wyłączeniu silnika. Inną opcją może być zakończenie nawigacji w aplikacji Mapy Google.

Akcja (Action): Jako akcję, która ma się wykonać po zadziałaniu wyzwalacza, ustaw „Odtwórz plik multimedialny” i wskaż przygotowany wcześniej plik audio z cytatem.

Chociaż nie jest to rozwiązanie zintegrowane bezpośrednio z Mapami Google, pozwoli ono usłyszeć ulubioną kwestię w momencie wysiadania z samochodu po zakończonej podróży.

ocenił(a) serial na 10
andorek

Próbowałem to zrobić. Poległem z chęciami nawet ze szczegółową instrukcja kiedy pliku z dźwiękiem nie dało się kliknąć mimo że znajdował się w Plikach na teflonie w folderze shortcuts. Po tym doszły kolejne instrukcje jak to obejść i mi się odechciało bawić :D

ocenił(a) serial na 8
andorek

Dziękuję za poświęcony czas i tak <3