PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

do roli Debry Morgan." A to ci ciekawostka...
Ależ by wyszła kaszana, najgorzej dobrana rola ever :P
Może to dlatego, że Debra i Rita były jak woda i ogień i przez to mamy taki obraz tej aktorki. Totalnie
niepasujący, ale mimo wszystko, nie wyobrażam sobie jej - małej, wyglądającej totalnei niewinnie i
niepoważnie blondyneczki rzucającą k****mi.

Stolarcfc

A widziałeś/aś inne produkcje z tą aktorką, że wysuwasz taki wniosek?

ocenił(a) serial na 6
GodWhore

W Pile i Rambo ;) Nie twierdzę, że ma jakiś ograniczony warsztat, natomiast nie ma takiej opcji żeby pasowała do roli Debry ze swoją aparycją. Niemniej fakt, że pewnie wynika to z tego, że tak a nie inaczej ukształtowała się Debra w odbiorze fanów ze względu na grającą ją aktorkę i dlatego ciężko sobie wyobrazić w tej roli kogoś takiego jak ona.

Stolarcfc

Tak jak nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Trójkowego, tak nie mogę sobie wyobrazić nikogo innego na miejscu Debry.
Pamiętam scenę, gdy Dexter napomknął, że jego brat zamierza ją gdzieś zabrać, dał do zrozumienia, że chodzi o zaręczyny.
Pamiętacie wtedy reakcję Debry?
Ona nie tylko mimiką wyraziła radość (i to jak zresztą), ona szła tym korytarzem niemal tańcząc, wywijając... :)
No jakoś nie mogę sobie wyobrazić Rity tańczącej oberka z radości na korytarzu policyjnym ;)
Nie ujmując tu w niczym warsztatowi aktorskiemu Julie Benz - po prostu w moim odczuciu nie wydaje mi się, żeby zagrała to równie dobrze jak Jennifer Carpenter. Za to rolę Rity odegrała świetnie, bardzo wiarygodnie odegrała postać takiej idealnej, amerykańskiej housewife.
Ktokolwiek obsadzał aktorów w rolach w tym serialu, zrobił to niewątpliwie dobrze.

ocenił(a) serial na 9
SilverShade

Do dzis nie wiesz na czym polega zawod aktora? A widziales Pitta w Kaliforni? A widziales Pitta w np Joe Black? czy to te same osoby? wiesz na czym polega aktorstwo czlowieku? Aktor to nie jeden z Twoim znajomych ktorym zapewne od razu przyklepujesz etykietke wystarczy ze Julie Benz zacznie inaczej sie zachowywac, "uwierzy" w co innego i uwierz mi- jej wyglad na inny sposob skojarzy Ci sie z taka "wulgarna Deb". OBECNIE Deb Ci sie kojarzy z duza nieskoordynowana meska laska. W wydaniu Julie Benz to moglaby byc niska, gibajaca sie wulgarna "hadra" np. Nie masz w ogole wyobrazni?

psyychopata

Człowieku, czytałeś w ogóle to zdanie?:
"Nie ujmując tu w niczym warsztatowi aktorskiemu Julie Benz - po prostu w moim odczuciu nie wydaje mi się, żeby zagrała to równie dobrze jak Jennifer Carpenter."

Dajesz w ogóle innym ludziom prawo do własnych odczuć?
Czy też cała populacja ludzka musi myśleć identycznie jak Ty, żebyś z miejsca nie zarzucał braku wyobraźni, wiedzy?

ocenił(a) serial na 9
SilverShade

Sugerujesz, ze jestes nieomylny?

Stolarcfc

jak jest dobra aktorka to zagralaby dobrze... nie da sie okresic czy lepiej czy gorzej a to czy sobie ktos wyobraza czy nie ma nic do rzeczy