Nie chcę nic porównywać, ale po obejrzeniu Prison breaka zabrałem się za dextera. Z początku fajny 1-2 odcinki, potem to już stał się dobrym usypiaczem. Według mnie denne dialogi ze zbędnymi wulgaryzmami (np siostra dextera). Ten film to jak jakaś historia, telenowela głównego bohatera. Nie jest to dreszczowiec a tym bardziej filmpsychologiczny. Tydzień temu zatrzymałeś się na 9 odcinku i nie mam ochoty oglądać dalej... Jednak po tym co widziałem 5/10
Telenowela?Człowieku choć uwielbiam Prison Break to własnie PB jest tasiemcem.Dexter to rewelacyjny serial a odcinki 6,7,8 genialne!9 przed mną..
Usypiaczem .. dobre ;] Denne dialogi? no sory ale na pewno mniej denne niz te z prisona. A dialogi sa smieszne, trafne, i czesto ironiczne dlatego jest to po czesci czarna komedia .... ale nie kazdy ma takie specyficzne poczucie humoru. Widocznie nie ty. No jakby nie bylo film glownie skupia sie na bohaterze moze nie az tak bardzo jak w ksiazce ale zeby odrazu telenowela .... przeginasz. A jesli nie masz ochoty ogladac to nie ogladaj dalej widocznie nie dla Ciebie filmy ktore wnosza don cos wiecej niz tylko akcje i strzelanine. Kazdy ma swoje zdanie i nikt nikogo do niczego nie zmusza :D
Pozdrawiam