Co się stało z Dexem ?? Bo w trzecia seria to moim zdaniem totalna porażka, brak mrocznego klimatu, czarnej komedii, a po trzecim odcinku wiadomo było kto zginie na końcu. Scenarzystą skończyła się książka czy co ?? Mam nadzieje że nie zrobią czwartej serii bo serial straci całkiem swoją opinię, chyba że wróci stary Dexter ale to się chyba nie stanie.
Wyjdą jeszcze dwa sezony Dextera.
Możliwy spoiler.
Autorzy i aktorzy nie wykluczają, że Dex może popełnić samobójstwo.
Zgadzam się. Ale serial i tak jest nie samo wity bo pokazuje człowieka którego wszyscy uwielbiają, a który w rzeczywistości jest mordercą. Podoba mi się to inne spojrzenie na dobro i zło w tym serialu, zło które jest dobrem i dobro które jest złem.
A ja też myślę, że na końcu serialu Dexter się zabije.
Pewnie zrobić coś niedozwolonego albo stwierdzi, że sam podpada pod kodeks. W tym fabularnym kiczu (połowa drugiego sezonu czas start) wszystko jest już możliwe.
Może 3 sezon nie był aż TAKI świetny jak 2 poprzednie, ale nie osłabiło to mojej sympatii do tego serialu i z pewnością nie nazwałabym go kiczem (tym bardziej od połowy 2 sezonu!). Moim zdaniem samobójstwo mogłoby być ciekawym zakończeniem. Jestem pewna, że scenarzyści nas pozytywnie zaskoczą.
Cytat:
Hall ujawnia, że w pewnym momencie będzie musiał zakończyć swoją działalność, a dokona tego w satysfakcjonujący dla siebie sposób. Zapytany o domniemane popełnienie przez Dextera samobójstwa, odparł, że jest to niechciane rozwiązanie, "ale nigdy nie wiadomo".
Na początku wszystkich witam :)
Trochę zepsuje zabawę - Dexter nie popełnił samobójstwa. Po wielu trudnych sytuacjach, ożenił się. Wg mnie 3 sezon bardzo dobrze wyszedł - pierwsze odcinki denne, ale wraz z pojawieniem się Miguela Prado wszystko wraca do "Dexterowej" formy ;)
Ostatni odcinek znalazłem na MegaVideo.com -> http://www.megavideo.com/previewplayer/?v=YM7C197D&width=1000&height=600&image=9 cb9f398ebeb37c6744e388457d52bec
Pozdrawiam!