PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 205 tys. ocen
8,2 10 1 204644
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

4x04- co powiecie

ocenił(a) serial na 9

Odcinek był zajebisty, serial (mam nadzieję na dłużej niż tylko chwilowy powiew świeżości) odzyskał tempo, znowu aż człowiek czuje ten ścisk, żeby dowiedzieć się co się stanie dalej.

Oglądałem go, jeszcze bez napisów, także nie będę spoilował. Powiem tylko że strasznie spodobała mi się postać policjantki i cała jej historia. No i końcówka wcina.

ocenił(a) serial na 9
gantzerek

Teraz Dexter zabierze sie za trójkowego zabójce "zniszczy go" poprostu :)

gantzerek

Odcinek 10/10 no i można powiedzieć "wreszcie" po tych pierwszych niezbyt udanych. Ale trochę się zapędzili w kozi róg z tą końcówką. Ciekawy jestem jak z tego wybrną, dwie najprawdopodobniejsze opcje:
- Trójkowy - zbyt banalne
- Anton - trochę głupie
wolałbym żeby stał za tym ktoś inny.
I bardzo ciekawi mnie postać Quinna w tym sezonie, mam jakieś przeczucie, że przewrócą jego rolę o 360 stopni.

ocenił(a) serial na 9
juve_fan_sebek

Raczej to wakacyjni złodzieje/mordercy.

Aa i jeśli postać Quinna przewrócisz o 360 stopni to nic się nie zmieni :P

ocenił(a) serial na 6
gantzerek

gantzerek - akurat 'wakacyjni mordercy' to byłby chyba najbardziej kretyński pomysł.Mam rozumieć że z kilkuset tyś mieszkańców Miami przypadkowo zapolowali akurat na Lundyego i Debre.
Ja daje 99% na tego dziada starego - co ciekawsze Podejrzanym(przynajmniej przez Debre) na pewno będzie Anton;)a być może dziadek chce w to wrobić - wakacyjnych - stąd upozorowanie rabunku...No i z tego co pamiętam to Lundy nikomu się nie pochwalił że ma podejrzanego - uwiecznił to tylko na dyktafonie.

ocenił(a) serial na 9
gantzerek

Ta mina, gdy Zoey po raz kolejny stwierdziła, że Dex chce ją zgwałcić była genialna:
http://dexter.sosugary.com/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-6075