PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

8 SEZON???

ocenił(a) serial na 10

CO TO MA BYC NA GORZE? SEZON 8??? KTOS COS WIE??? MACIE JAKIES PRZECIEKI?

użytkownik usunięty
malaindianeczka

Poczekajmy na kogoś, kto mieszka w USA, oni mają info na pewno.

ocenił(a) serial na 9

To trzeba mieszkać w USA żeby mieć info o 8 sezonie serialu? O.o

użytkownik usunięty
delh

Niestety, nie ja to ustalałem.

ocenił(a) serial na 9

A do jakich to tajnych informacji o 8 sezonie mogą mieć dostęp ludzie mieszkający w USA, a mieszkający w Polsce dostępu nie mają?

użytkownik usunięty
delh

Nie wiem bo nie mieszkam w USA.

ocenił(a) serial na 9

Koleś, ale o co ci właściwie chodzi? ;)

Czemu ktoś mieszkający w USA miałby mieć lepszy dostęp do info o 8 sezonie niż ktoś mieszkający w Polsce?

ocenił(a) serial na 9
delh

hahaha jaka bania

ocenił(a) serial na 6
delh

Karmcie trolla dalej.

ocenił(a) serial na 7
malaindianeczka

http://www.sho.com/sho/dexter/home
Oficjalna strona showtime. Na górze "New season coming in 2013"

ocenił(a) serial na 10
myszor_m

Micheal podpisał kontrakt na 8 sezonów, były nawet plotki o 9ątym sezonie, ale chyba pic na wode

ocenił(a) serial na 10
10minut

FAJNIE GDYBY NAGRALI 8 SEZON! JESLI TO PRAWDA TO NIE MOGE SIE DOCZEKAC! KOCHAM DEXTERA :D <3

ocenił(a) serial na 8
malaindianeczka

Wyłącz caps locka, bo to żenujące.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

NO WŁAŚNIE!

ocenił(a) serial na 9
malaindianeczka

Poczytaj w wikipedii, gdzie jest caps lock. No i tak więcej poczytaj, na różne tematy.

ocenił(a) serial na 10
myszszata

Ty madralo, ja pytalam gdzie jest caps lock? Chyba nie... a od gowniarzy z gimnazjum to mzoecie siebie wyzywac, bo mnie dzieki Bogu ominela ta watpliwa przyjemnosc "gimnazjowania". To, ze podoba mi sie jakis serial i naprawde uwielbiam ogladac, to odrazu jestem z gimnazujm? Wypowiedziec sie juz nie mozna, aha, nie no SUPER!!! :/ Jestescie zalosni...

ocenił(a) serial na 4
malaindianeczka

http://i.qkme.me/3r4or9.jpg

ocenił(a) serial na 8
10minut

to prawda, a poza tym na oficjalnej stronie właśnie przeczytałam cyt. 'America's favorite serial killer returns next year for season 8'. Byłam przekonana, że sezon 7 jest ostatni, a jednak jeszcze kolejny :D

ocenił(a) serial na 8
aliqa

Przecież ciągle na tym forum była mowa o tym że 8 sezonów będzie O_O.

ocenił(a) serial na 8
malaindianeczka

Garść informacji o 8 sezonie
SPOILERY!
Spoilery z finałowego odcinka 7. sezonu "Dextera".
Jednym z najważniejszych wydarzeń finału było postrzelenie LaGuerty przez Debrę. Życie siostry głównego bohatera kolejny raz się zmieni. - Debra będzie kolejny raz, kimś zupełnie innym, niż w poprzednim sezonie. Bez względu na to, co zrobił Dexter, ona zrobiła to po to, by ochronić osobę, na której jej bardzo zależy. To na pewno połączy ich jeszcze bardziej i wpłynie na ich związek - powiedział Buck.
Śmierć LaGuerty będzie miała też ogromny wpływ na Angela. - Nigdy nie planowaliśmy pozbywać się Davida Zayasa z serialu. On oczywście powróci w kolejnym sezonie. Dla Batisty LaGuerta była nie tylko przełożoną i przyjaciółką, ale kimś, do kogo żywił głębokie uczucia - dodał Buck, zaznaczając, że Angel może szybko powrócić do pracy w Miami Metro.
Bez względu na to, jak Deb i Dexter zatuszują morderstwo LaGuerty, ktoś na pewno szybko zacznie prowadzić śledztwo na własną rękę. - Zgadza się. Na stałę do serialu powróci Geoff Pierson, czyli Matthews. Prowadzimy z nim właśnie rozmowy, na temat jego występów w ósmym sezonie - zaznaczył prowadzacy produkcję "Dextera".
- Tak naprawdę nigdy nie doceniliśmy w serialu LaGuerty za jej detektywistyczną pracę. Przeważnie wykazywała się świetną inteligencją i była dobrym politykiem. Dlatego stwierdziliśmy, że to ona odkryje prawdę o Dexterze i w ten sposób pokaże, że jest najlepszym detektywem, jakiego można sobie wyobrazić - powiedział Buck zapytany o to, dlaczego to właśnie LaGuerta odkryła sekret Dextera. - Lauren (aktorka grająca LaGuertę) dowiedziała się o tym, jak będzie wyglądał finał w połowie zdjęć do siódmego sezonu. Każdy jest zawsze rozczarowany, że musi odejść z serialu. Szczególnie, że była tak ważną postacią przez ostatnie lata. Lauren była jednak zachwycona, że może w całej fabule odegrać tak ważną rolę, a w swojej pracy była fantastyczna.
Buck potwierdził również, że w ósmym sezonie powróci Hannah grana przez Yvonne Strahovski. - Czarna orchidea miała być odebrana jako wrogie pożegnanie - tłumaczy Buck. Niektórzy fani serialu nie wierzą w przyznanie się Hannah do otrucia Deb. Są zdania, że to Debra otruła się sama. - To całkiem zabawne, prawda? Cóż, widzowie mają nad czym myśleć.
Czy wiadmo już, w jakim momencie rozpocznie się ósmy sezon? - Wciąż piszemy scenariusze i rozważamy wszystkie opcje. W tej chwili trudno mi powiedzieć - zaznacza Buck. Jedno jest pewne - scenariusz ósmego sezonu pisany jest tak, jakby miał to być finałowy sezon "Dextera". - Podchodzimy do ósmego sezonu, jak do finału. Jeśli coś się zmieni, wtedy będziemy mogli zmienić kierunek. Czy się zmieni? To pytanie zadajcie stacji Showtime.

ocenił(a) serial na 10
sema83

No i super! Ja sie nie moge doczekac! Skoro bedzie 8 sezon to bedzie co ogladac. Z calym szacunkiem, ale w "normalnej" TV to naprawde seriale, zwlaszcza rodzimej naszej produkcji nie zachwycaja niczym, jak chyba tylko iloscia kolejnych odcinkow i nie ma w nich za grosz czegokolwiek, co by mnie przyciagnelo na tyle, ze po obejrzeniu jednego odcinka chce sie wiecej... Mogli by zmniejszyc liste tych seriali czy to TVP1, 2, Polsat czy TVN...

ocenił(a) serial na 10
malaindianeczka

podobno debra przespi sie z dexterem:D

ocenił(a) serial na 8
malaindianeczka

Odliczanie do końca "Dextera" rozpoczęte. Stacja Showtime przedstawiła dwóch nowych bohaterów, którzy pojawią się w ósmym, prawdopodobnie ostatnim sezonie produkcji.
Pierwszą nową bohaterką będzie Dr Evelyn Vogel - neuropsychiatra po 50-tce, która jest specjalistką od tworzenia profili psychologicznych zabójców (być może tych, którzy zamordowali LaGuertę?). W serialu pojawi się również Jacob Elroy - były policjant, który obecnie jest prywatnym detektywem (Angel lub Tom zatrudnią go, by dowiedział się, kto zabił LaGuertę?).
"Dexter" powraca z 8. sezonem jesienią 2013 roku.

ocenił(a) serial na 8
sema83

Dzięki za te wszystkie info. Mam nadzieje że w 8 sezonie nie będzie absurdów typu że nikt nie skojarzy nieobecności Dexa i Deb na czas śmierci Laguerty i tego że Deb się pytała gdzie Maria pojechała itp. Chyba że Dexter wymyślił coś super, że to wszystko nie będzie miało znaczenia :D

ocenił(a) serial na 8
modzel94

Przez ostatnie dwa lata "Dexter" i "Homeland", dwa flagowe seriale stacji Showtime miały premierę w tym samym czasie, czyli jesienią.
W tym roku stacja zdecydowała się rozdzielić te seriale i do każdego z nich dołożyć nowe propozycje.
I tak 8. sezon "Dextera" wystartuje wraz z nowym dramatem "Ray Donovan" już 30 czerwca.
Natomiast premierę 3. sezonu "Homeland", któremu towarzyszył będzie "Master of Sex" zaplanowano na 29 września.