Jeżeli SHOWtime bedzie naciskac to zrobia kolejny sezon, Wszystko zalezy od ogladalnosci-a jak bedzie ogladalnosc to i kasa tez takze wszyscy wiemy co to oznacza...
Przecież oglądalność 7 sezonu jest już znana, więc co ma znaczyć to twoje "jak będzie oglądalność"?
No chyba, że ci chodzi o oglądalność 8 sezonu, ale ona nie będzie mieć żadnego wpływu na to, czy będzie sezon 9, bo o tym decyzja zapadnie jeszcze przed kręceniem 8.
Wg mnie świetny. Najlepszy z trzech. Pierwszy, trzeci i siódmy to najlepsze sezony.
Najgorszy był piąty z tą z... Lumen. Dexter dobrotliwy obrońca uciśnionych, pomagier jęczącej baby. Na piątym się zatrzymałem i przez rok unikałem Dextera, ale później przemogłem się i nie żałuję. Szósty niezły,a siódmy z Tytusem Pullo wymiatał :D
Ogarnęłam ostatnio całego Dextera i powiem, że nie wiem dlaczego tak długo z tym zwlekałam. Bardzo podoba mi się ten serial. A moje ulubione sezony to... Na pewno pierwszy i czwarty! potem siódmy, cała ta rozterka Debry, i Hannah. Nie mogę się doczekać 8 sezonu, nic tylko odliczać dni :)
7sezon az tak tragiczny nie jest motyw z biblia jest mega zwalili tylko ostatni odcinek 7sezonu przez co niestety ale caly sezon stracil
Poczyatj w necie to zobaczysz co ze 8 sezon bedzie robiony jako finałowy ale wszystko zalezy od stacji ShoWtime
Miszczu, chodzi o to, że oglądalność 8 sezonu nie będzie decydowała o tym, czy to ten 8 będzie ostatni czy nie. Decyzja o tym ile będzie ostatecznie sezonów zapadnie jeszcze przed kręceniem najbliższej serii. Jak Showtime i producenci serialu się dogadają, że ma być 9 to będzie 9 i to bez wględu na to, jaką oglądalność będzie miał 8. No a jak się dogadają, że będzie 8 to najbliższy sezon będzie kręcony jako finałowy bez żadnej możliwości przedłużenia i wtedy też jego oglądalność nie będzie miała żadnego znaczenia.
Moim zdaniem tak będzie że sezon 8 będzie ostatnim nawet było takie info coś na ten temat.
"Showtime president David Nevin hinted that television’s Dark Passenger could continue into season 9, even though the producers – and now Michael C. Hall – insist that Dexter will end in season 8, no matter what."
chyba nie bo znamy już tytuły z sezonu 9:
http://www.subtitleseeker.com/0773262/Dexter/Tv-Subtitles/
Pozdro
Ładny trolling kolego, niestety takie kity to możesz wciskać komu innemu. Michael C Hall ma już kontrakt z Showtime na serialową adaptację książki "American Dream Machine" Matthew Specktora, gdzie będzie jednym z producentów, plus zagra poboczną rolę.
Dexter się kończy na 8 sezonie i koniec dyskusji.
Ilość sezonów każdego serialu zależy od popularności za czym idzie oglądalność . Jeśli serial będzie miał oglądalność spełniającą wymagania i będzie to zadowalać telewizje jak i twórców to serial będzie kontynuowany a jeśli nie to nie ;) Według mnie "Dexter" jest genialnym serialem , posiada coś w sobie co mnie wciąga i ja jestem za kontynuacją . Jednak trzeba też zważać na to że w 90% przypadków czym więcej sezonów tym większa chujnia z tego wychodzi . W pozostałych 20% ta filozofia jest przeciwna i następny sezon jest jeszcze lepszy od poprzedniego . Pożyjemy , zobaczymy ;) 5 !
Czytałeś w ogóle co napisałem?;)
Serial jest definitywnie zakończony, Michael C Hall ma już podpisaną umowę na nową produkcję, szef Showtime powiedział wyraźnie, że to koniec, ponadto tuż po zakończeniu zdjęć do ostatniego odcinka odbyło się przyjęcie pożegnalne na którym zjawiła się większość aktorów biorących udział w Dexterze a każdy zabrał sobie z planu jakąś pamiątkę, niektórzy nawet kilka (Jennifer Carpenter).
Nie bardzo więc rozumiem Twój post który tylko chaos wprowadza w temacie i może komuś przypadkowo dawać nadzieję na coś co nigdy nie nastąpi.
Natomiast co do tego, że zwykle kolejne sezony seriali są słabsze to masz racje, taki jest efekt gdy przeciąga się coś przesadnie, Dexter jest tego najlepszym przykładem.
Ja nie byłbym tego taki pewien. Wczoraj przeczytałem news o następnych trzech sezonach. Włodarze stacji nie chcą rezygnować z kury znoszącej złote jaja. News był zdaje się na kinomaniaku.
Jak będzie - zobaczymy.
Musiałeś coś pokręcić niestety albo nie zwróciłeś uwagi na daty, zapewniam cię, że nie będzie już ani jednego sezonu Dextera więcej.
Przeglądam na bieżąco amerykańskie serwisy/blogi/twittery o serialach i nigdzie nie było żadnej wzmianki o nawet cieniu szansy na coś więcej niż ósmy sezon.
Wręcz przeciwnie to szefostwo Showtime było ostro za tym aby już skończyć Dextera, ponieważ potencjał po tylu latach uległ wyczerpaniu . W trakcie emisji finałowego sezonu podczepiony został pod niego nowy serial który go zastąpi, mowa tu o Ray Donovan którego pierwszy sezon puszczany jest tuż po Dexterze. Popularność Dexa ma przyciągnąć widzów i go wypromować.
Michael C Hall jak już wspomniałem we wcześniejszym poście, podpisał kontrakt na nowy serial z Showtime na podstawie książki "American Dream Machine", opowiadającym o kulisach filmowego biznesu Hollywood w latach 70 i późniejszych.
Rusz głową i pomyśl jeśli nie docierają do Ciebie moje wcześniejsze argumenty, które mogę łatwo podeprzeć linkami, chyba nie myślisz, że ta sama stacja będzie mieć w ofercie dwa różne seriale z tym samym aktorem.
o kurcze faktycznie - szukając napisów do wczorajszego odcinka trafiłem na ten news. Myślałem, że jest świerzy bo prosto z głównej był link. Teraz sprawdziłem i rzeczywiście News ma ponad rok.
Zdziwiło mnie to bo tak jak ty byłem przekonany, że ten sezon jest ostatni. Showtime przecież słynie z tego, że nie ciągną seriali na siłę.
Tak czy siak wybaczcie za sianie fermentu. Trzeba się ograniczyć do newsów na FW i Hataku bo na tych innych to nigdy nie wiadomo. W dodatku ta data publikacji była tak małym druczkiem, że ledwo widoczna...