PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

dla zainteresowanych 8 sezon, ostatni, Dextera będzie mieć premierę 30 czerwca 2013 a nie pod koniec września jak zwykle :D

ocenił(a) serial na 10
___PREDATOR___

o nieee, nie ostatni!! :(

peem12

w sumie to nie wiadomo jeszcze czy ostatni:
"Nevins nie potwierdził, że ósma seria "Dextera" będzie serią finałową. - Nie będziemy dzisiaj ogłaszać takich rzeczy, nie powiemy, kiedy "Dexter" się zakończy. Wydaje mi się, że historia Dextera powoli się wyjaśnia, nadchodzi jasny etap końcowy, ale nie będziemy mówić o tym teraz. Nevins uspokoił jednak dziennikarzy i potwierdził, że przed premierą ósmej serii, stacja Showtime oficjalnie ogłosi czy będzie to finałowa seria, czy też nie."

ocenił(a) serial na 10
violusek

dzięki bardzo :)

ocenił(a) serial na 7
peem12

8 sezon będzie miał tak jak poprzednie 12 odcinków ;)

ocenił(a) serial na 8
peem12

Jeszcze nie padła ostateczna decyzja, ale ósma seria jest pisana jako ostatnia. Jeśli coś się zmieni scenarzyści dostosują się.

violusek

nie chcą mówić kiedy, by kiedy do tego dojdzie nas zaskoczyło i byśmy wiedzieli, że to już koniec, a nie.. gdy wiesz, że kończy się serial , wiesz, że zakończenie musi jakieś być.
Bez wiedzy na temat zakończenia serii , nie wie się o potencjalnym zakoćzeniu...

taki mind f*ck :D

___PREDATOR___

O tym że ósmy sezon ma być ostatnim było wiadomo już od dawna. Wielka szkoda bo serial świetny, nie wiem po co ukręcać łeb kurze znoszącej złote jajka?

ocenił(a) serial na 9
ElTabasco

Dla jej własnego dobra ? Nie można tej historii ciągnąć w nieskończoność, musi być konkretne zakończenie. Mimo że bardzo lubię ten serial to mam nadzieję że 8 sezon rzeczywiście będzie ostatni bo gdyby po raz kolejny Dexowi się na końcu upiekło to już trochę groteska by była.

ElTabasco

Kończ waść, wstydu oszczędź. Jeżeli 8 sezon nie będzie ostatni to tylko twórcy się ośmieszą. Ile można ciągnąć jeden serial, dajcie spokój...