PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

8x02 zwiastun

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=Xpd3pPFGgNY

Do czego się chce przyznać Deb? Do zabicie LaGuerty? Czy weźnie na siebei winę za tego swojego "kochasia"? W ten sposób nie narazi Dexa nie złamie serca tym, którzy ją kochają a swoje odpokutuje...

ocenił(a) serial na 10
jocisko

Chyba, że scene wyjęta z kontekstu.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Zwiastun niesamowity będzie się działo w tym sezonie na 100% fakt dadzą nam wyjątkową dawkę emocji sporo ujawnili w tym zwiastunie niezłe.

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

A nie uchylają za dużo? treść 1 odcinka to praktycznie była znana w różnych zapowiedziach...

jocisko

Na końcu pierwszego odcinka - wtedy kiedy Dexter dostał te rysunki i pani prof. powiedziała o kodeksie - opadła mi szczęka. Zobaczyłam zwiastun i szczęka opadła mi ponownie. Będzie się duuużo działo w tym sezonie <WoW>

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Za duże te spoilery są! Ja pierdziele. Na prawdę za duże. Doktorka manipuluje Dexterem. Ciekawe co z tego wyjdzie:)

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Jeżeli Debra ma się przyznać do zabicia LaGuerty to na pewno nie w 2 odcinku. Jak dla mnie to przyzna się po prostu do tego, że popełniła błąd odchodząc z policji albo do jakiejś innej pierdoły. Wiadomo jak są skonstruowane trailery, które wiele razy sugerowały nam zupełnie inny tok wydarzeń niż był w rzeczywistości.

ocenił(a) serial na 8
delh

no nie sądzę, że go wyda w 2 odcinku, zresztą jasno nam pokazali, że doktorka i Dex będą mieli jakiś biznes, Deb tylko żeby podgrzać atmosferę