PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203186
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Daję 6/10, bo da się oglądać, ale nie jest jakiś super wciągający i szczerze mówiąc czasami przymula i nudzi. Obejrzałem tylko pierwszych 8 odcinków, bo dalej po prostu nie chciało mi się oglądać. Inaczej może by to wyglądało gdyby serial był na Polsacie lub TVN'ie.

ocenił(a) serial na 8
slawekwch

ale fazusia słuchajcie, wchodze na jego ocenki a tam kretyn loooooooooooool
neo4ever. tesh se wejdzcie!
putin's not dead!

ocenił(a) serial na 6
Ryunosuke

Niestety czasami żałosny jest poziom wypowiedzi, Wg Was jeśli komuś się coś nie podoba i ktoś poddaje to krytyce to jest to złe? LOL
Walnijcie się czasem w łeb debile, bo to że mnie on nudził, a nie tylko ja mam takie zdanie to nie znaczy że komu innemu może się podobać.
"To powiedz jaki serial ma ciekawsza fabule i lepsze aktorstwo od dextera to wtedy pogadamy..."
Fabułą może i jest dobry, aktorstwem też, ale jak dla mnie w serialu bardziej liczy sie to czy chce mi się go oglądać, mnie wciągnął Prison, choć 3 sezon był słaby, Herosi byli o wiele lepsi, to jest dla mnie przykładowy serial, nie mogłem się doczekać kolejnego odcinka. Greys anatomy i ER lubię bo interesuję się medycyną, Dr House też da się oglądać, czasami jest się z czego pośmiać. Ostatnio spodobał mi się Brothers and Sisters, o klasykach jak Friends, Band of Brothers nie wspominam. Poleciłbym także Veronicę Mars i Jericho. Kolejnym serialem, którego zachwytu zrozumieć nie mogę jest The Wire, same pozytywne komentarze, a mi także nie przypadł do gustu, odcinki strasznie mi się dłużą (bo są długie ... za długie)

"oczywiscie "six feet under'. ale 'dekster' jest zaraz za nim."
Nawet nie wiem co to za serial więc odpuść sobie takie komentarze na poziomie dziecka neo, nie wnoszące nic do dyskusji, bo jeszcze jesteś zapewne szczeniaczkiem, który uczy się w gimnazjum ...

"buhahah... spadłem z krzesła... nudny???? najlepszy jaki ogladałem... klimat mistrz .. soundtrack KOZAk..."
Cieszę się, że Tobie się podobał, cieszę się, że spadłeś z krzesła, obyś sobie krzywdy nie zrobił. Jak już pisałem jednym podoba się to, drugim co innego, nie rozumiem tego waszego cynizmu

"ale fazusia słuchajcie, wchodze na jego ocenki a tam kretyn loooooooooooool "
BUAHAHA Gliniarz i Prokurator 10/10, dobre filmy oceniane na poziomie 1/10 2/10 BUAHAHA i kto to mówi, rozumiem że wyrażasz swoją opinię, ale szanujmy się człowieku, nie jesteśmy kolegami ...

ocenił(a) serial na 5
slawekwch

To powiedz jaki serial ma ciekawsza fabule i lepsze aktorstwo od dextera to wtedy pogadamy...

ocenił(a) serial na 7
danteusz

oczywiscie "six feet under'. ale 'dekster' jest zaraz za nim.

ocenił(a) serial na 10
slawekwch

buhahah... spadłem z krzesła... nudny???? najlepszy jaki ogladałem... klimat mistrz .. soundtrack KOZAk...

ocenił(a) serial na 5
looo

Supersamiec 10/10
Włatcy móch 10/10
Dziewczyny z drużyny 4 8/10
hmm...

ocenił(a) serial na 6
danteusz

Supersamiec - widziałeś ten film? Mnie śmieszył jeszcze kilka lat temu, szczególnie sceny z sethem rogenem wymiatają, świetny aktor
Włatcy Móch - no tu niestety to brat oceniał, ja nie widziałem żadnego odcinka, nie rozumiem tego serialu, bo wg mnie także jest tandetny, więc tutaj zgadzam się bez bicia
Dziewczyny z drużyny 4 - Jak cała seria film przyjemny, nie widzę w nim nic złego, może jest trochę pusty, ale obejrzałem cały, muzyka jest fajna, choreografia także więc nie mam się czego czepiać, nie dałem 10/10 bo nie jest to arcydzieło a przyjemny i lekki film.

Jakieś dalsze problemy co do moich ocen? Proszę bardzo mogę tak komentować każdą z nich, teraz pewnie kilka bym pozmieniał bo kilka lat mi przybyło od kiedy widziałem niektóre z nich, ale myślę, że nie powinno was to obchodzić jak kto ocenia i co myśli o filmach, bo to jest forum DYSKUSYJNE i każdy ma prawo wypowiadania i krytykowania co mu się tylko podoba, jeśli macie zamiar dyskutować na temat dextera proszę bardzo, jeśli na temat oceniania, zaraz poprzeglądam wasze profile i wyszukam czegoś co mi także nie pasuje.

ocenił(a) serial na 8
slawekwch

rzadko kiedy sie widzi takiego idiote ^^, po co sie tłumaczysz? bo wiesz że z inteligencją u ciebie nie za bardzo i chcesz udowodnić światu że to nieprawda ?
a supersamiec to ze 30 lat już ma nie?

ocenił(a) serial na 6
Ryunosuke

No wiesz jak z debilem się konfrontuje wypowiedzi to zniżam się do Twojego poziomu, niestety tacy idioci jak Ty nie rozumieją co to forum dyskusyjne, co to krytyka, nie wspomnę o szacunku do kogoś kogo w życiu nie poznasz. Niestety żałosne jest, że są tutaj dzieci jak Ty, które dostały na komunię neostradę i zgrywają wielkich ludzi. Tak trudno jest pojąć, że każdy ma swoją opinię i ma prawo pisać co mu się podoba, jeśli Tobie to nie odpowiada to myślę, że lepiej usunąć konto z filmweba, bo dyskusji na poziomie z kimś takim jak Ty nie da się prowadzić, brawo, BRAWO!

ocenił(a) serial na 8
slawekwch

hehehe
make me

Ryunosuke

Ja bym tylko dodał, że Supersamiec jest z 2007, więc nie mógł Cię śmieszyć kilka lat temu ;P Co do Włatców to jeżeli sam mówisz, że oceniał Twój brat, a Ty się z tym nie zgadzasz to poprostu zmień ocenę ;) Poza tym nie musisz się tłumaczyć ze swoich ocen, to Twoja sprawa. Ja bym się nie tłumaczył.

Pozdro ;]

ocenił(a) serial na 9
slawekwch

Mówisz, że obejrzałeś tylko osiem odcinków. Żałuj, że nie oglądałeś następnych, akcja rozkręca się z odcinka na odcinek. Ale tak jak mówisz, jednym podoba się to, drugim co innego, także wybór należy do Ciebie;)

Madridista_2

Jak dla mnie - Bomba!!W swoim żuciu oglądałem wiele, przeczytałem masę książek ale w oglądając "Dexter" czuje to czego dawno nie poczułem oglądając serial, czy film. Fabuła może i jest przewidywalna ale, jestem w stanie zapomnieć to skupiając się na aktorach czy choćby humorze. Największym wyznacznikiem jakości serialu jest dla mnie moja Mama która zjadła zęby na recenzowaniu książek czy filmów, ale gdy oglądamy razem kolejny odcinek jest niesamowicie pełna emocji. Tak jak ja i mój brat - i to jest dla mnie wyznacznik jakości filmu czy/lub serialu.