PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

BMW 7x11

ocenił(a) serial na 9

Debra jeździła 3 e46ci w kabriolecie, ale po dzwonie stoi e36. No ku*wa może nie potrzebie się denerwuję, ale boli mnie w oczy takie cięcie po kosztach

ocenił(a) serial na 7
sony1991_2

tak dokładnie też to zauważyłem. Chociaż jakby jeszcze nie pokazali jak w tym odcinku jeździ tym swoim e-46 to by mogło być, że zmieniła samochód. A tu nagle wzięli jakieś rozbite e-36 - felgi by mogli zmienić przynajmniej żeby się zgadzały.
Swoją drogą zieloną e-36 jeździła w poprzednich sezonach.

ocenił(a) serial na 9
Rafal_film_web

jeszcze kierownica nie była wielofunkcyjna i nie było wajchy w zagłówku od opuszczania oparcia brakowało tylko czarnej skóry, lakieru i kombi hahaha

sony1991_2

dosyć ważny szczegół wiec nie wiem czemu ironicznie szczekasz.

sony1991_2

Po jakim dzwonie? O co kaman? Nie słyszałam żadnych dzwonów (ani kościelnych, ani dzwonku przy rowerku, no żadnych po prostu) w tym odcinku.. Błagam na kolanach! Powiedz mi o co Tobie chodzi ;(

ocenił(a) serial na 9
_Madie_

po dzwonie znaczy po przypier*oleniu, nie możesz tego wyczytać z kontekstu nawet po obejrzeniu odcinka to gratuluję! Właśnie przez takich ludzi jak Ty, co nie zwracają na to uwagi producenci pozwalają sobie robić z widza debila.

sony1991_2

Muszę się przyznać bez bicia, że też żadnego dzwona nie widziałem. Pewnie mnie producenci znowu oszukali. Widziałem tylko powgniatane blachy na masce, drzwiach i dachu, co wyglądało raczej na dachowanie. Dzwonem tego nazwać się nie da.

ocenił(a) serial na 10
sony1991_2

wg mnie po prostu nie chcialo im sie sprowadzac tego samego samochodu i zepsuli ten lub byl juz zepsuty..
Niby co lekarze by sklamali ze debra wisiala na pasach? i nie miala zlamanej reki?

użytkownik usunięty
sony1991_2

Ja pierdzielę, naprawdę ktoś na to patrzy?

sony1991_2

koleś, kogo obchodzą takie pierdoły? Ten serial ma na koncie znacznie większe przegięcia i nielogiczności (głównie chodzi mi o niedorzeczność scenariusza w niektórych odcinkach).