PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203087
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Temat głupi, ale sugestywny;)
Otóż:
Siedziałem sobie dziś przy komputerze, piłem herbatkę, grałem w Pesa, aż ta nagle obowiązek wezwał. Miałem przed sobą wiśnie i urządzenie, które widziałem pierwszy raz w życiu - drylownicę. Dla niewtajemniczonych napiszę, że to coś za pomocą szpikulca pozbawia wiśnie pestek. Miałem cały kosz do "wydrylowania", naciskałem na rączkę, która kontrolowała szpikulec, rozwalałem wiśnie, widziałem dużo miąższu... I wiecie co? Wydawało mi się, że to czołówka "Dextera" ;).
Tak więc zadam po raz kolejny głupie pytanie. Czy kiedykolwiek doświadczyliście podobnego, "dexterowego" uczucia?

ocenił(a) serial na 10
Norton

"Czy kiedykolwiek doświadczyliście podobnego, "dexterowego" uczucia?"

Zawsze gdy obserwuję ludzi, którzy myślą, że nie są obserwowani xD Od razu przypomina mi się scena, gdy Masuoka i Batista pokazują, jak się robi "tiny bronco" ("na rodeo" to chyba było).

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

od obejrzenia Dextera też chcem byc taki jak on, a nawet jeszcze bardziej bezwlednym i bezlitosnym seryjnym mordercom, bo nie podobalo mi sie to ze jak zobaczyl troche wiecej krwi to prawie sie porzygal, od 3 miesiecy przyzwyczajam sie do widoku krwi idzie mi dobrze, a od 2 miesiecy do trupow, a niedlugo trzeba bedzie sie przyzwyczaic do przyjemniejszych rzeczy, wyznaczylem sobie juz swoje wlasne zasady czyli dekalog dobrego dalemira o ja jebie 3xd jak u dextera to musi byc przeznaczenie albo fatum, zreszta co za roznica

ocenił(a) serial na 10
MPD

"od obejrzenia Dextera też chcem byc taki jak on"

A celibat też trzymasz?

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

no tak od urodzenia to juz bedzie 26 lat

ocenił(a) serial na 10
Norton

"Dexterowe odczucia"
Ostatnio mialam takie gdy moj przyjaciel opowiadal o bardzo zlym facecie ktory okrada dzieci z domow dziecka , odrazu nasunela mi sie mysl , ze gdybym byla Dexterem bez mrugniecia okiem zabilabym Go.
Ale niestety "Dexter" to tylko film , a morderstwo pozostaje zbrodnia.

ocenił(a) serial na 10
BliSsy

"dobra zbrodnia nie jest zła"

ocenił(a) serial na 10
MPD

"dobra zbrodnia nie jest zła"

Anna Maria Wesołowska i tak by tego nie zrozumiała :D :P

A ja chciałbym być jak Dexter. Mieć zajefajną dziewczynę, kochającą siostrę i wszyscy by mnie lubili :D Tylko gdyby nie ta rządza zabijania - nie wiem czy bym jej podołał, czy nie opanowała by mi umysłu. Tata nigdy by mi chyba kodeksu zabijania nie dał ;-) Chociaż kto wie... fajnie by było np. Husajna zabić - całe pokolenia by mnie wielbiły :D

ocenił(a) serial na 10
MasterKard

możesz sam sobie kodeks stworzyć, a tata nic o tym nie musi wiedzieć, na początku Husain to chyba za duże wyzwanie zacznij od czegoś prostszego

ocenił(a) serial na 10
MPD

eee przecież Husajna powiesili ;)
CHyba miałeś na myśli bin Ladena

Norton

Żadnych uczuć nie mam, bo nie oglądam tego serialu. Oglądałam tylko finał 1 sezonu, jeśli się nie mylę. Ale już mnie ten serial zainteresował. Mam nadzieję, że obejrzę cały serial. A co do tematu to kiedy ładowała mi się strona Dextera na filmwebie to zrobiłam taką samą minę i tak samo założyłam rękę jak Dexter na plakacie ;p A wcześniej nie wiedziałam, że właśnie tak wygląda plakat. Taki zbieg okoliczności ;p