Po pierwszym sezonie (obejrzanym w 2 dni) wystawiam "10" i daję do ulubionych.
Dobry krok :) Przyjemnego oglądania pozostałych sezonów życzę i aż zazdroszczę, że są one jeszcze przed Tobą :)
Nowej Gry o tron, Walking Dead i Californication brak. CSI LV Obejrzane do 10 sezonu, biorę się w końcu za Dextera. (po bodaj 3 latach :D )
bardzo fajne jest jeszcze shameless wersja usa, the fall z gillian anderson i american horror story asylum :)
A jak lubisz zagadki kryminalne + wciągającą historię głównego bohatera w tle, to polecam Mentalistę ;)
Mentalistę też zaliczyłem :P Podobnie jak inne seriale sensacyjno kryminalne. Tylko jak zwykle zapomniałem kilku z nim wystawić oceny :P
A widziałeś może Castle? Ten serial jest porównywany do Mentalisty i właśnie zastanawiam się, czy nie zacząć go oglądać :>
P.S. I tak nie mogę zobaczyć jakie seriale oceniłeś, bo masz tę opcję zablokowaną :P
Castle kiedyś zacząłem oglądać, ale jakoś mi się urwało. No i jeszcze Chuck- obejrzany w 6 tygodni :D
Ok, dzięki za info :) Może na Chucka się kiedyś też skuszę, ale póki co jest na dole mojej listy seriali do obejrzenia :P
Może i dość długa, ale znam dłuższe - np w Grze o Tron.... Trzeba przewijać i przewijać :)
Ja we wszystkich serialach przewijam czołówki. Nie ma takiego abym nie przewijał. Obejrzeć raz i wystarczy, po co za każdym razem oglądać to samo.
Chucka polecam jeżeli odpowiada Ci coś w styl komedii szpiegowskiej .. podobieństw do Dextera czy Mentalisty na próżno szukać, zupełnie inny serial.. raczej humorystyczny. Ja osobiście zacząłem oglądać z uwagi na piękną blondynkę, którą wszyscy znamy z Dextera.. no i obejrzałem całość, nawet mnie wciągnął.. dużo śmiechu, lekki serial
Widziałam kilka scen Chucka w tv i rzeczywiście Yvonne wygląda tam zjawiskowo, nawet lepiej niż w Dexterze ;>
Właśnie nie jestem pewna czy chcę coś lekkiego. Teraz patrzę na 2 lekkie seriale (Community i Entourage) + zaczęłam Breaking Bad. Póki co na pierwszym miejscu mojej listy seriali czekających na obejrzenie jest Rodzina Soprano. Chciałabym też powtórzyć Dexa, a przynajmniej 2 pierwsze sezony... Ahhh, tyle seriali, a tak mało czasu!!! :)
Polecam ambitniejsze seriale w stylu "Oz", "The Shield" czy przede wszystkim "The Wire" i koniecznie Breaking Bad,
Dzięki za polecenie, na pewno w przyszłości zwrócę uwagę na te seriale :)
A lekki serial raz od czasu też nie zaszkodzi, w końcu trzeba trochę odpocząć od tych "ryjących beret".... :P
Rodzina Soprano to Must see! (znowu u mnie brak oceny, tak mam, że co jakiś czas nadrabiam zaległosci, dając oceny kilkunastu filmom, grom, czy serialom)
Polecam też: Z Archiwum X, Przebłysk jutra, NCIS i JAG.
Fakt, tyle seriali, a czasu tak mało :D A jak podwójnie nowy Sherlock?
Ten "nowy" serial osadzony w "nowych" czasach, czyli współczesności :p
http://www.filmweb.pl/serial/Sherlock-2010-528992
Ocena w każdym razie zachęca - 90% w moim guście.
W moim Tylko 73%. Jakoś mnie to nie przekonuje hehe :) Chociaż ten gustomierz często się myli. Czytałam, że komuś przy "Trudnych sprawach" pokazywał ok 90% :D Normalnie załamać się można :)
Haha serio? :D Może jednak powinieneś przemyśleć swój gust serialowy, bo nie jest dobrze :D Ja mam 42% przy Dlaczego Ja, 47% przy Trudnych Sprawach, a 48% przy Ukrytej Prawdzie :) W sumie też nie tak mało, wolałabym żeby było mniej :)
a co ja poradzę że lubie dramatyczne seriale a to jest zakwalifikowane jako dramat ? jak ja lubiłem horrory to propozycją następnego seansu był Zmierzch :D
O matko :) Ja tam widzę przynajmniej jedną zaletę tego gustomierza - bynajmniej można się pośmiać :D
Zmierzch jako romansidło jest całkiem fajne ale jako horror to jest fajne jak pedofil w przedszkolu :D
Zgadzam się - pierwsza cześć mi się bardzo podobała, reszta już trochę mniej. Romansidło jak najbardziej, horroru na próżno szukać :)
wejdź na profil Christiana Camargo :D fajnie co ? umarł jako morderca a zmartwychwstał jako wampir
archiwum x oglądałem zajebisty , przebłysk jutra ... nie widziałem,ncis obie wersje i Jag nie oglądany.Fringe na granicy światów miałem ogarnąć
No nie wiem, jakoś nie jestem przekonana. Chyba wolałabym coś ambitniejszego tym razem :P A Chuck wydaje mi się dość głupiutkim serialem. Takie wrażenie odniosłam, jak widziałam fragmenty kilku odcinków w tv ;>
Z ambitniejszych to tylko Castle i Ray Donovan .fajny też jest Supernatural :D
Ray Donovan ma dopiero 1 sezon, to trochę mało, poczekam aż więcej się uzbiera :P Supernatural jakoś nie w moim stylu, a Castle prawdopodobnie obejrzę po Rodzinie Soprano :)
Aaa tak, też mnie ostatnio zainteresował :) To z Rodziną Soprano może sobie równocześnie obejrzę :P
obejrzyj dwóch i pół ,jeden gniewny charlie . bo z tych ambitniejszych to wszystko masz już a Supernatural to nie twoje klimaty :D
Widziałam sporo odcinków na Comedy Central i nie chcę widzieć wszystkich, średnio mnie śmieszyły :P
Z komediowych obecnie najbardziej mnie śmieszy The Big Bang Theory i wątpię żeby jakiś komediowy spodobał mi się bardziej :P
Ale tylko poczatek i koniec odcinka, jak są wypadki :P
I tak najlepsza seria to była ta z Tomem.
na początku gdy zabierałem się za Breaking Bad myślałem-naucze sie produkować metamfetaminę :D
Może ludzi, którym gustomierz wskazuje podobnie, a wciąż zastanawiają się czy zacząć serial?
Gdybym miał się kierować opiniami ludzi i gustomierzem to obejrzałbym 2 filmy rocznie.