PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203200
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

zauważyliście? oba ulubione "taśmowce" zakończyły się tym samym stwierdzeniem wypowiedzianym przez głównych bołhaterów;) "life is good..." i właśnie tego się trzymajmy w oczekiwaniu na kolejne sezoniki mmmm ;)

ocenił(a) serial na 9
klonc

faktycznie i to nie jedyne nawiązanie fabularny między tymi serialami. Poza tym obydwa są bardzo ciekawe i przyjemne.

klonc

Przyznam że mimo iż oglądam oba nie zauważyłam tego :P Ale faktycznie dobry motyw, zwłaszcza że oba mają tak odmienną fabułę a bohaterowie zmagają się zupełnie z innymi problemami :P:)

ocenił(a) serial na 9
xellos

Jeszcze w Californication i Dexerze jest jedno to samo słowo "mohterfucker cock sucker" :D albo oni chcą pewną firmę zareklamować hehe :)

ocenił(a) serial na 9
Lap

Bronco jako nazwa pewnej czynności też się pojawiała tu i tu.

alekgub

hmmm... A o jakiej czynności mówimy :P:) Kurde a wydawało mi się, że oglądam nie dość że regularnie to uważnie, a tu jednak okazuje się że nie.. :( smutno mi teraz..

ocenił(a) serial na 9
xellos

Co do mojego słowa to występuje na pewno w Dexter s03e11 - mówi je Debra kiedy zasypia po grze w pingwinach (:.A Californication s01e06 kiedy Charlie urywa się sutek (:.

Lap

Dobra w końcu zaczynam coś kojarzyć:) Tylko nie mam takiej pamięci do odcinków, coś mi pamięć szwankuje ostatnio;)

ocenił(a) serial na 9
xellos

Ja akurat lubię śmieszne przekleństwa no i chyba teraz w USA to jest na topie ;) , ja mam trudności zapamiętaniem połowy imion :D a co dopiero, także nie jest źle z wami tak źle :)

Lap

Dobra dobra, tylko tak mówisz żeby mi przykro nie było:P :)A co do tych imion to przez kilka odcinków nie mogłam zapamiętać imion kompletnie nikogo, no poza Dexterem oczywiście:P I co fakt to fakt, ich przekleństwa są śmieszne, u nas chyba nie mamy takiej gamy do wyboru:P