PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203718
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Obejrzałem wczoraj dwa pierwsze odcinki i jestem ciekawy, czy później serial się rozkręci i stanie się bardziej wciągający i drastyczny ??
Czekam na odpowiedzi, ale bez spoilerów.

ocenił(a) serial na 10
saruman22

Sezon pierwszy jest naprawdę rewelacyjny, także polecam serdecznie. Kolejne też są niezłe, ale pierwszego chyba nic nie przebije :)

saruman22

A serial ma być drastyczny, żeby był dobry? :|
Jeśli oczekujesz coraz brutalniejszym morderstw, najlepiej po kilka na odcinek, to Cię rozczaruję. Potem może dwa morderstwa są drastyczne.

ocenił(a) serial na 10
Evarini

Ale napiszcie, czy serial w następnych odcinkach będzie ciekawszy ??

ocenił(a) serial na 8
saruman22

Oczywiście ,że tak, obejrzałem 1 odcinek z ciekawości, ale nie zachwycił mnie...jednak nie odszedłem od Dextera i nie odwróciłem się do niego plecami...i stwierdzam, że była to dobra decyzja - bo potem odcinki są coraz lepsze!
Gorąco polecam i czekam na 2S w TVNie.

ocenił(a) serial na 10
Arno

Dzięki za odpowiedź. A co do ciebie to radziłbym ci oglądać serial w oryginale, czyli z napisami.

ocenił(a) serial na 8
saruman22

Co do oglądanie, to oczywiste jest, że oryginał w 99% przypadków jest lepszy. ;)
Ale i tak będę oglądał w TVNie.
A co do napisów, to zależy. xD Niekoniecznie są mi potrzebne. ^^

ocenił(a) serial na 10
saruman22

Ja powiem tak, że kolega od razu mi zapowiedział żebym nie przestał
oglądać po 2-3 pierwszych odcinkach bo zachwycające nie są. Dobrze, że
go posłuchałem bo jest to jeden z lepszych seriali jakie widziałem. Jak
na razie 1 i 2 sezon rewelka. Trzeci mnie nie zachwyca, ale oglądałem
dopiero 4 odcinki.

saruman22

Lepszy to mało powiedziane, on jest REWELACYJNY!! Szczególnie pierwszy sezon, drugi troszkę mniej, ale mu dorównuje. O trzecim się nie wypowiem, bo obejrzałam dopiero pierwszy odcinek. Pisząc w skrócie: WARTO!