PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Tak jak w temacie mam 13lat ale 7 sezon obejrzałem cały :D

użytkownik usunięty
FlySoHigh

Nie możesz.

ocenił(a) serial na 8

Niby czemu?

użytkownik usunięty
FlySoHigh

"This program contains some material that many parents would find unsuitable for children under 14 years of age."

ocenił(a) serial na 10
FlySoHigh

Dziwne pytanie. Oglądaj, w dobie internetu w tym serialu nie ma nic, czego byś już i tak nie zobaczył, albo zobaczyć nie mógł. Głupio tylko, że oglądałeś od 7 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
latte

Dziękuję za fajną odpowiedź a nie to co pan 2x UP dla mnie wiek tu nie ma nic do znaczenia zależy od psychiki. Aha i niewiem oglądać poprzednie sezony? czy ósmy ? Bo pierwszy odcinek widziałem.

ocenił(a) serial na 10
FlySoHigh

To, że zacząłeś od 7 sezonu już wszystko pokazuje ...

ocenił(a) serial na 8
Piotrek14

Obejrzeć resztę sezonów ?

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

Jasne. Najlepsze są 1,2 i 4. i sporo sobie zepsułeś oglądając od 7.

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

A czemu sobie dużo zepsułem ? Aha i mam pytanie czy był pokazany ten rzeźnik z zatoki?

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

Zawsze lepiej po kolei oglądać. Siódmy to znaczący sezon, który robi lepsze wrażenie kiedy się zna całą historię.

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

Aha właśnie oglądam 3 odcinek sezonu 1 i ten taki murzyn co ma mięśnie to ten rzeźnik z zatoki :D?

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

Dla mnie spokojnie ten film powinien być w TV od 12lat :D

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

Od 12 może nie, ale od 16 spokojnie. Przez temat ma zawyżone ograniczenie.

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

A od którego rzekomo jest?

ocenił(a) serial na 8
rose_fw

Dla dorosłych.

ocenił(a) serial na 5
FlySoHigh

Powinno być ograniczenie wiekowe dla takich jak ty. Zaczynanie serii o 7 sezonu/Zamiast obejrzeć do końca i dowiedzieć się czy "murzyn co ma mięśnie" to rzeźnik, to się pytasz na forum/Pytanie się czy warto obejrzeć inne sezony. Jezus, takiego idiotyzmu to dawno nie widziałem.

ocenił(a) serial na 8
error502

O ja pier... idiotom to może jesteś ty wiem że źle zacząłem oglądać ale 1 sezon właśnie skończyłęm.

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

W drugim sezonie będzie Rzeźnik.

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

W dzisiejszych czasach to nikt nie patrzy na ograniczenia wiekowe :D

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

Ograniczenie wiekowe i tak nie ma żadnej mocy prawnej, to tylko sugestia.

ocenił(a) serial na 10
FlySoHigh

Oglądaj po kolei, od pierwszego, na razie daruj sobie ósmy. Tym bardziej, że 1,2 i 4 należą do tych najlepszych, więc nie ma sensu ich sobie psuć wiadomościami z 8 (trochę odwołań jednak jest).

ocenił(a) serial na 8
latte

Ehh a ja 1 odcinek ósmego sezonu obejrzałęm i nie wiem skąd Evelyn wie o Harry'm.

ocenił(a) serial na 10
FlySoHigh

Akurat Evelyn pojawiła się dopiero w 8 sezonie, więc tego się z poprzednich nie dowiesz :) Ale tak jak mówiłam - zacznij od początku, a ósemkę zostaw na koniec.

ocenił(a) serial na 8
latte

Spoko jak się wciągnę to mógłbym obejrzeć wszystkie sezony :D

FlySoHigh

Po co zakładasz taki temat, skoro już obejrzałeś jeden sezon? Poza tym po pierwszej odpowiedzi jaką chciałeś zobaczyć, przyznałeś rację i sam sobie odpowiedziałeś, a każdy kto napisze inaczej nie ma racji, więc... daruj sobie takie tematy.

ocenił(a) serial na 8
Demolka25

Nikt mi nie zabroni zakładać tematu. I wcale nie przyznałem sobię racji.

FlySoHigh

" I wcale nie przyznałem sobię racji."

Naucz się czytać ze zrozumieniem... chociaż może jeszcze nie miałeś tego na lekcjach języka polskiego. Napisałem, że przyznałeś rację pierwszemu wypowiadającemu się, który napisał to co chciałeś zobaczyć, a kolegę wyżej, który napisał (w zasadzie prawdę), że zgodnie z zaleceniami twórców nie powinieneś oglądać serialu w tym wieku - olałeś.

"dla mnie wiek tu nie ma nic do znaczenia zależy od psychiki" - A te słowa świadczą o tym, że sam sobie odpowiedziałeś na pytanie które zadałeś. Więc naprawdę nie wiem co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat. Chciałeś się dowartościować? Pochwalić, że jako 13-stolatek oglądasz takie seriale/filmy? Zaimponować mogłeś tylko dzieciom w Twoim wieku, bo według innych wypowiedzi niektórych wątków nawet nie zrozumiałeś.

PS: Radzę przeczytać moją wypowiedź kilka razy, dla zrozumienia, zanim odpowiesz (to nie jest złośliwość).

ocenił(a) serial na 8
Demolka25

Oj to nie ja nie rozumiem. To ty nie rozumiesz, nic o mnie nie wiesz. I wcale nie chcę się pochwalić....

ocenił(a) serial na 8
Demolka25

Aha i nie widzę żadnej wypowiedzi że czegoś nie zrozumiałem.

ocenił(a) serial na 7
FlySoHigh

Szukasz kłopotów?

ocenił(a) serial na 8
TheAmazingPudding

Hah niby jakich ?

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

Nie powinieneś oglądać. Tak jak pisze ZielonyEryk. Nie szukaj przyzwolenia w internecie jeśli sam dostrzegłeś, że serial jest mocny.

ocenił(a) serial na 8
kalimax

Spoko ale ja gorsze rzeczy w życiu widziałem i ten film nie robi na mnie wrażenia pod względem zabijania itp. ;)

ocenił(a) serial na 8
FlySoHigh

Szkoda tylko że już nie będzie 9 sezonu ;;/

FlySoHigh

Spokojnie oglądaj , w twoim wieku nie taki rzeczy się widziało :)
Jednak odpuść sobie na razie 8 sezon i zacznij od 1.

ocenił(a) serial na 8
Daragox

5 odcinek sezonu 1 już właśnie oglądam ;)

ocenił(a) serial na 8
Daragox

Ale niestety 1 odcinek sezonu 8 obejrzałem ;/

FlySoHigh

To odpuść sobie pozostałe 11 odcinków 8 sezonu , do momentu aż obejrzysz sobie sezony 1-6 i ew. powtórzysz sezon 7.

ocenił(a) serial na 8
Daragox

Ale sezon ósmy ma jeden odcinek. Chyba ci się pomyliło ;) a 7 sezonu ost 2 odcinków nie obejrzałęm.

ocenił(a) serial na 10
FlySoHigh

Chodzi mu żebyś nie oglądał kolejnych 11 odcinków które będą wychodzić co tydzień dopóki nie nadrobisz pierwszych sezonów. Oglądaj jak chcesz ale jestem pewien, że w tym wieku nie docenisz wszystkiego w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
miliki

Oj byś się zdziwił. Ja w swoim życiu naprawdę dużo filmów obejrzałem . Ale co masz na myśli że nie docenie?

ocenił(a) serial na 10
FlySoHigh

Gorsze ? Co na przykład ?

FlySoHigh

Nie rozumiem,jak można oglądać serial od 7go sezonu,to tak jakbym uczyła się o IIgiej wojnie światowej zaczynając od upadku Hitlera:D

ocenił(a) serial na 8
avosette

Własnie oglądam S01E07.

FlySoHigh

Bardzo dobrze.Moim zdaniem pierwsze 3 sezony są najlepsze.

ocenił(a) serial na 10
FlySoHigh

Czytając wszystkie wypowiedzi w tym temacie wnioskuję byś sobie odpuścił oglądanie czegokolwiek.

ocenił(a) serial na 8
ste2

Why?

użytkownik usunięty
ste2

+1

ocenił(a) serial na 8

Co +1?

użytkownik usunięty
FlySoHigh

dałem mu punkt za dobrą wypowiedź.