Tak jak w temacie mam 13lat ale 7 sezon obejrzałem cały :D
"This program contains some material that many parents would find unsuitable for children under 14 years of age."
Dziwne pytanie. Oglądaj, w dobie internetu w tym serialu nie ma nic, czego byś już i tak nie zobaczył, albo zobaczyć nie mógł. Głupio tylko, że oglądałeś od 7 sezonu.
Dziękuję za fajną odpowiedź a nie to co pan 2x UP dla mnie wiek tu nie ma nic do znaczenia zależy od psychiki. Aha i niewiem oglądać poprzednie sezony? czy ósmy ? Bo pierwszy odcinek widziałem.
A czemu sobie dużo zepsułem ? Aha i mam pytanie czy był pokazany ten rzeźnik z zatoki?
Zawsze lepiej po kolei oglądać. Siódmy to znaczący sezon, który robi lepsze wrażenie kiedy się zna całą historię.
Aha właśnie oglądam 3 odcinek sezonu 1 i ten taki murzyn co ma mięśnie to ten rzeźnik z zatoki :D?
Powinno być ograniczenie wiekowe dla takich jak ty. Zaczynanie serii o 7 sezonu/Zamiast obejrzeć do końca i dowiedzieć się czy "murzyn co ma mięśnie" to rzeźnik, to się pytasz na forum/Pytanie się czy warto obejrzeć inne sezony. Jezus, takiego idiotyzmu to dawno nie widziałem.
O ja pier... idiotom to może jesteś ty wiem że źle zacząłem oglądać ale 1 sezon właśnie skończyłęm.
Oglądaj po kolei, od pierwszego, na razie daruj sobie ósmy. Tym bardziej, że 1,2 i 4 należą do tych najlepszych, więc nie ma sensu ich sobie psuć wiadomościami z 8 (trochę odwołań jednak jest).
Ehh a ja 1 odcinek ósmego sezonu obejrzałęm i nie wiem skąd Evelyn wie o Harry'm.
Akurat Evelyn pojawiła się dopiero w 8 sezonie, więc tego się z poprzednich nie dowiesz :) Ale tak jak mówiłam - zacznij od początku, a ósemkę zostaw na koniec.
Po co zakładasz taki temat, skoro już obejrzałeś jeden sezon? Poza tym po pierwszej odpowiedzi jaką chciałeś zobaczyć, przyznałeś rację i sam sobie odpowiedziałeś, a każdy kto napisze inaczej nie ma racji, więc... daruj sobie takie tematy.
" I wcale nie przyznałem sobię racji."
Naucz się czytać ze zrozumieniem... chociaż może jeszcze nie miałeś tego na lekcjach języka polskiego. Napisałem, że przyznałeś rację pierwszemu wypowiadającemu się, który napisał to co chciałeś zobaczyć, a kolegę wyżej, który napisał (w zasadzie prawdę), że zgodnie z zaleceniami twórców nie powinieneś oglądać serialu w tym wieku - olałeś.
"dla mnie wiek tu nie ma nic do znaczenia zależy od psychiki" - A te słowa świadczą o tym, że sam sobie odpowiedziałeś na pytanie które zadałeś. Więc naprawdę nie wiem co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat. Chciałeś się dowartościować? Pochwalić, że jako 13-stolatek oglądasz takie seriale/filmy? Zaimponować mogłeś tylko dzieciom w Twoim wieku, bo według innych wypowiedzi niektórych wątków nawet nie zrozumiałeś.
PS: Radzę przeczytać moją wypowiedź kilka razy, dla zrozumienia, zanim odpowiesz (to nie jest złośliwość).
Oj to nie ja nie rozumiem. To ty nie rozumiesz, nic o mnie nie wiesz. I wcale nie chcę się pochwalić....
Nie powinieneś oglądać. Tak jak pisze ZielonyEryk. Nie szukaj przyzwolenia w internecie jeśli sam dostrzegłeś, że serial jest mocny.
Spoko ale ja gorsze rzeczy w życiu widziałem i ten film nie robi na mnie wrażenia pod względem zabijania itp. ;)
Spokojnie oglądaj , w twoim wieku nie taki rzeczy się widziało :)
Jednak odpuść sobie na razie 8 sezon i zacznij od 1.
To odpuść sobie pozostałe 11 odcinków 8 sezonu , do momentu aż obejrzysz sobie sezony 1-6 i ew. powtórzysz sezon 7.
Ale sezon ósmy ma jeden odcinek. Chyba ci się pomyliło ;) a 7 sezonu ost 2 odcinków nie obejrzałęm.
Chodzi mu żebyś nie oglądał kolejnych 11 odcinków które będą wychodzić co tydzień dopóki nie nadrobisz pierwszych sezonów. Oglądaj jak chcesz ale jestem pewien, że w tym wieku nie docenisz wszystkiego w tym serialu.
Oj byś się zdziwił. Ja w swoim życiu naprawdę dużo filmów obejrzałem . Ale co masz na myśli że nie docenie?
Nie rozumiem,jak można oglądać serial od 7go sezonu,to tak jakbym uczyła się o IIgiej wojnie światowej zaczynając od upadku Hitlera:D
Czytając wszystkie wypowiedzi w tym temacie wnioskuję byś sobie odpuścił oglądanie czegokolwiek.