PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Wiem, iż może to brzmieć głupio. Jednakże po obejrzeniu tego fragmentu http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=W_peQTjrKNg , który podobno został zaczerpnięty podobno z odcinka
dwunastego sezonu siódmego zastanawia mnie, co to w ogóle jest. Znaczy się - oglądałam cały sezon siódmy i nie widziałam tych scen. Nadto sądzę, że przecież La Guerta nie mogła go aresztować za zabicie
kolesia, który zlecił morderstwo jej matki, bo już sama była nieżywa, zostali zabici tego samego dnia, czyż nie? Debra ją zabiła, w kontenerze, w zwiastunie 8mego sezonu Dexter mówił, że Debra nie zjawiła się
na uroczystościach żałobnych La Guerty, czyli na pewno nie mogła przeżyć żadnym cudem. Czy ktoś mógłby mnie oświecić, co przegapiłam i kiedy? Z góry dzięki. :o)

ocenił(a) serial na 8

To scena z początku finału siódmej serii.

użytkownik usunięty
MatiZ_3

No okay, a coś więcej? Co to było w takim razie, przywidzenie Dextera, jakiś koszmar czy co? Jak wspomniałam - obejrzałam wszystkie odcinki i tej sceny nie było w żadnym, nadto jak La Guerta mogła oskarżyć Dextera o zamordowanie człowieka, który do drugiej połowy ostatniego odcinka sezonu jeszcze żył?

ocenił(a) serial na 8

Przecież to scena z 7x12! Nie wiem jak oglądałaś: przysnęłaś czy miałaś przycięty odcinek. Dokładnie 10 minuta. To nie sen tylko normalna scena.

użytkownik usunięty
MatiZ_3

Możebne, iż widziałam przyciętą wersję, napisałam, iż nie wiem - dlatego normalnie, grzecznie pytam. A więc jeszcze raz - jeżeli to ,,normalna" scena, dlaczego La Guerta oskarżyła go o zamordowanie Estrady? Przecież żył on na początku odcinka, został zabity pod koniec odcinka w tym samym kontenerze, co La Guerta, tylko może ciut wcześniej.

ocenił(a) serial na 8

A więc tak: znalazła w śmietniku Dexa zakrwawioną koszulę i portfel Estrady. Na podstawie tych dowodów aresztowała Dexa. Ale w trakcie przesłuchania okazało się, że koszula została wykradziona z dowodów z lat '70, a na portfelu jest odcisk LaGuerty. Dex podłożył te dowody, żeby zdyskredytować LaGuertę.