Właśnie skończyłem oglądać 1 serię i powiem szczerze, że nie zachwycił mnie ten serial. Słabe aktorstwo, brak klimatu. Hektolitry krwi nie tworzą klimatu (z resztą nie trawię gore) a i napięcia tu jak na lekarstwo. Ciągnąłem to tylko dla sprawdzenia kto jest głównym Bad Guyem.
Tak szczerze, druga seria jest lepsza czy gorsza?
Nie mam pojęcia jak może nie podobać Ci się jeden z najlepszych seriali ostatnich lat. Słabe aktorstwo? Chyba żartujesz gra głównego bohatera jest genialna. Jeżeli ten serial nie ma klimatu to zapewne ma go klan czy inne polskie duperele. Chyba , że wolisz kreskówki? Napisze Ci, że zarówno pierwszy jak i drugi sezon Dextera są genialne i z niecierpliwością oczekuje trzeciego.
porazasz wręcz swoją oceną. tak jak juz ktoś napisał, jesli pierwszy sezon odebrałes tak jak odebrałes to po prostu nie trac czasu na drugi.
i nie pisz reposty ze 'nie moza wyrazić swojego zdania' bo co innego subiektywna ocena typu - podobał mi sie/ nie podobał mi się, a co innego wysowanie bezpodstawnych argumentów. to swiadczy tylko i wyłącznie o twoicj brakach (brak klimatu, słabe aktorstwo??). to co ty oglądasz?
Nic w życiu nie oglądałem (oprócz kreskówek i klanu), więc faktycznie g... się znam.
Siądę sobie i popłaczę. Znawcy kina mnie zrypali. A taki dobry serial.
No fakt, jest krew, jest "fuck" w co drugim zdaniu, jest blondynka i brunetka i mulatka. Brak tylko pedała jeszcze jakiegoś. Czego więcej wymagać od serialu?
Główni bohaterowie za gówniarza 2 dni w krwi posiedzieli i można już szlachtować ludzi? Te geny to po matce czy ojcu? Ciemny naród wszystko kupi?
Ze słabym aktorstwem to trochę przesadziłem, ale Dexter mi nie leży.
A co do klimatu to dalej twierdzę że go brak, jest tylko niewiadoma.
nie nie, ty nie musisz płakać bo wydajesz się być dumnym ze swojej wypowiedzi. ja popłacze nad tobą.
czy ty na prawde nie widzisz rózncy między np. 'dexterem' i 'straznikiem texasu'? bo z twojego posta wynika ze nie, a to na prawdę nie jest śmieszne. to po prostu oznacza ze rzeczywiście "gówno sie znasz".
nie lepiej po prostu nie oglądać drugiej serii?
Jeśli nie spodobał Ci się Dexter - może po prostu to nie jest kino dla Ciebie.
Może spróbuj go obejrzeć na spokojnie jeszcze raz, ja osobiście nie wyobrażam sobie abym mógł wydać o tym najlepszym serialu w historii taką opinię.
Niemniej de gustibus ...
;)
Heh, no cóż, ja nie będę komentować wypowiedzi autora tematu, bo chociaż uwielbiam Dextera, to miej sobie własne zdanie i nie będę przecież Cię zmuszać, żebyś to oglądał. Skoro nie doceniasz geniuszu tego serialu, to po prostu nie oglądaj, nie będziesz się męczył ani Ty z Dexterem, ani my z Tobą ;]
Dla mnie genialny serial, dawno nie ogladałam niczego tak dobrgo. Oczywiście to rzecz gustu...Ale nie da się zaprzeczyc, że serial jest orginalny i ma interesujaca fabułe. Ja ogladam 2 serie w tv N i z niecierpliowscia czekam na kazdy kolejny odcinek
Bruner jak nie trawisz Dextera to proponuje dokumentalne filmy do oglądania .O czynach Dexa i "drugiego" zadecydowały geny plus widok krwi bardzo prawdopodobne(po rodzicach dziedziczymy całkim sporo) w zyciu prawdziwym są większe niedorzeczności (odnośnie motywów zbrodni) szczególnie w Stanach.