PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dexter ma 43 lata?

ocenił(a) serial na 8

Wygląda na jakieś 30, góra 35. A już na pewno Deb, która jest mniej więcej w jego wieku, nie wygląda na czterdziestkę. Tymczasem Estrada rzekomo zabił matkę Dextera 40 lat temu. Jakoś nie bardzo się to trzyma kupy.

ocenił(a) serial na 8
Trias

Sprawdź ile aktor ma lat.

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

No faktycznie, choć, jak mówiłem, na tyle mi nie wygląda. A z kolei Jennifer Carpenter, grająca Debrę, ma 34 lata. W serialu jest chyba mniej więcej rówieśniczką Dextera, może nawet jest starsza od niego.

ocenił(a) serial na 8
Trias

Debra jest młodsza.

ocenił(a) serial na 9
Trias

Przecież on wygląda jak typowy 40-latek. Porównaj go np. z innymi aktorami w tym samym wieku. Zresztą nawet 40latkowie, których znam z prawdziwego życia nie wyglądają od niego starzej.

ocenił(a) serial na 8
delh

Wielu ma wyobrażenie, że jak 40 lat to już siwe włosy...

ocenił(a) serial na 9
MatiZ_3

To ciekawe skąd mają takie wyobrażenie, bo 40-latek z siwizną to rzadkie zjawisko, a i 50 latkowie mają z reguły tylko pojedyncze siwe włosy.

ocenił(a) serial na 8
delh

Sam nie wiem skąd, ale często czytam tego typu teksty.

ocenił(a) serial na 8
delh

No dobra, to ja bym chciał tak wyglądać w wieku 40 lat... ba, teraz bym chciał tak wyglądać ;)
A co z Deb? Czy ona też jest typową czterdziestką? Bo w końcu nawet jeśli jest młodsza od Dexa, to nie o 10 lat przecież.

ocenił(a) serial na 9
Trias

Z Deb masz rację. Z retrospekcji wynika, że Deb jest niewiele młodsza od Dextera (jakieś 3 lata, max. 4), a aktorka to rocznik 1979 (i to w dodatku grudzień). Gra więc osobę co najmniej 5 lat młodszą i to w sumie widać.