Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207069
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Wszyscy trzej panowie z założenia nie mają uczuć. Dexter utracił je na skutek traumy z dzieciństwa. Geralt to mutant, a Agent 47 został sklonowany. Jednak mimo to mają jakieś rozterki. Najbardziej widać to na przykładzie Dextera i Geralta. Obaj czują się wyobcowani, zastanawiają się czy jest dla nich miejsce na świecie i zastanawiają się czy są ludźmi.
No i zabijają potwory.

ocenił(a) serial na 9
sebogothic

Heh jak grałem w hitmana 4 dziś, to jak wstrzykiwałem środek nasenny to się śmiałem że Dexter jestem ;D A dexter ma uczucia o.O

ocenił(a) serial na 8
KulturalneOcenianie

Napisałem, że nie mają uczuć z ZAŁOŻENIA. Geralt przeszedł mutacje, która powinna go pozbawić uczuć; Hitman jest klonem, który został stworzony do zabijania niczym maszyna; Dexter jest psychopatą, który powinien być pozbawiony uczuć. Ale w miarę rozwoju fabuły wszyscy trzej (nie wiem za bardzo jak jest z 47, bo w Hitmanach raczej takiej osobistej fabuły nie ma, dopiero ostatnia część nieco bardziej angażuje bohatera, ale w nią jeszcze nie grałem) mają jakieś wątpliwości, refleksje. Zastanawiają się czy mogą stać się zwykłymi ludźmi i prowadzić zwykłe, szare życie.

ocenił(a) serial na 9
sebogothic

47 chciał mieć uczucia i żyć normalnie, jest to w 2 części gry ;)

ocenił(a) serial na 10
KulturalneOcenianie

no -zamieszkał w kościele ,całą pracą dał na kościół i pracował jako ogrodnik :) a gdy porwano jego wybawcę,księdza-zaczął go ratować -gdyby nie miał uczuć olałby to