PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Zauważyłem straszny błąd :P
W 42min33sek (przed wjazdem do PinkMotel) auto Dexterka nie ma ekranu nawigacji tylko sterowanie klimą itp (podświetlone na niebiesko), kilka sekund później - po wjeździe na parking - auto ma juz ekran nawi na środku :)

ocenił(a) serial na 10
ramed

Tak straszny i karygodny błąd, że aż go nie zauważyłem ;)

ocenił(a) serial na 10
ramed

Straszny to mało powiedziane. Moje życie legło w gruzach, jak mogli to zrobić!? FU CK you dexter ! To koniec, zmieniam ocene na 1.

ocenił(a) serial na 8
miliki

ja próbuje wcisnąć ocenę 0 ale się nie da
ten serial nie będzie już taki sam
taki błąd

ramed

O, tego nie zauważyłam. Ale wydawało mi się że Angel w poprzednim sezonie odszedł z policji i przerzucił się na prowadzenie restauracji.
Nie dziwi Was, że w sezonie 8 nadal jest w policji jak gdyby nigdy nic? Mnie się to wydało dziwne, chociaż jestem średnio spostrzegawcza:)

ocenił(a) serial na 9
Ziutaaa

Przecież w odcinku jest wyjaśnione dlaczego wrócił, więc najwyraźniej jesteś średnio spostrzegawcza ;)

ocenił(a) serial na 8
delh

nom, chociaż te wyjaśnienie jest tak naciągane... jak gumka recepturka. Aktor grający Batiste, aż sam niedowierzał w to co mówi. ;) Bzdura totalna, ale odcinek świetny. Pani Vogel to taki damski Angel of Death - nie wiem jaką rolę spełni w serialu ale robi przerażające wrażenie.

karczewk

a mozecie przypomniec co to za wyjasnienie, bo mi to umknelo i tez jakos mi ten "powrot" Batisty wydawal sie błedem scenarzystow.

ocenił(a) serial na 8
gwenell

Batista stwierdził że wrócił do policji po to aby łapać przestępców, tylko dlatego bo Laguerta zginęła, a to jest jego przeznaczenie. i takie tam titi riti sriti :)

ramed

Najstraszliwszy !

ramed

też tego nie widzałem

ocenił(a) serial na 10
ramed

No chyba, ze się przewidziałem? ;) To straszliwe !!!!!!!