Serial niejest zły obejżałem 2-3 pierwsze odcinki Wrazenia niesą złe wydaje się on ciekawy Lecz niepoczułem chęci oglądania kolejnych odcinków jak to było w Lostach i X files .
Gdy niedawno patrzyłem na top 100 seriali serial mial około 200 głosów teraz ma 10x więcej .
Wiem ze N i kilka innych satelit ma do wypozyczenia odcinki Dextera a co z polską darmową TV ?? Nawet jak mieli by to puszczac to znając zycie wczesniej niz 24 niepoleci ??
Obejrzyj więcej odcinków!! Gwarantuję ,że się wkręcisz :) Dopiero od 5 ,czy tam od którego wkręca. Każdy ma takie zdanie ^^
koniecznie, koniecznie obejrzyj do 5-6 odcinka. Jeśli wtedy się nie wciągniesz to dopiero rezygnuj.
Mnie wkrecil od razu po pierwszym odcinku , nie tak jak Lost ktory mnie zniechecil od razu po pierwszym. Poza tym od kiedy polska telewizja jest na tyle dobra zeby puszczac cos co sie nadaje do ogladania?
niestety odpowiedz na to pytanie pozostanie tajemnicą. polska darmowa telewizja preferuje w rodzimych serialach bądź w sitcomach tymu 'moda na sukces'. wydaje mi sie ze nawet popularnosc tych produkcji wsrod internautów nie jest wystarczająca do zadowolenia szefow np. tvp. przy całem mojej niechęci do tvn, to własnie ta telewizja jako jedyna zdecydowała sie na emitowanie takich seriali jak 'szesc stop pod ziemią' czy 'the sopranos' (no a pora była jaka byla). wydaje mi sie w kazdym razie ze 'dextera' czy 'weeds' w telewizji polskiej sie nie doczekamy. jesli tak to na tvn po połnocy.
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=41784
Niby piszą ,że będzie. Czy to prawda to nie wiem.
Narzekacie tak na ta Polska tv a przeciez nie jest zle. Moze nie puszczają wszystkiego na bieżąco, wraz ze stacjami w USA, ale wykupuja licencje co lepszych seriali calkiem szybko (z rocznym opoznieniem zwykle). Przeciez mamy Heroes, Prison Breaka'a, Lost'a, Gotowe na wszytko, CSI'e, 4400, Smallville, Supernatural, wspomniane wczesniej Soprano czy Weeds i to w programach ogolnodostepnych, dla wszystkich. Już pomijam serie puszczane na AXN'ie, ktorych jest na prawde sporo ale nie kazdy ma do tego kanalu dostep. Na C+ tez mozna od czasu do czasu jakas dobra serie zobaczyc.
Jak widac - Dextera niedlugo TVN wyemituje.
Ja osobiscie rzadko ogladam seriale w TV bo nie chce mi sie czekac az wykupia ta licencje :D ale widze, ze sytuacja nie jest zla...
Heroes zaczęli w TVP emitować chyba jeszcze przed zakończeniem 1 seri w USA... No i ten serial również emanuje przemocą (te wszystkie rzeczy jakie robił Sylar... nie były przecież takie grzeczne), a jednak puszczali go o 20 i to na TV dostępnej wszystkim za darmo... z serialami w Polsce nie jest znowu tak źle... Polsat świetną kampanię reklamową zrobił zarówno Prison Breakowi jak i CSI: MIAMI i CSI: NY (chociaż z tego co się orientuje to drugie zakończyło już swój pobyt w Polsacie).
A TVN jest z tego wszystkiego niestety najgorsza... Jak jest jakiś serial zagraniczny to puszczają go albo w środku dnia, albo w środku nocy... a kiedy chcemy wieczorkiem odpocząć po ciężkim dniu możemy się zabawić przez kolejnych przygodach komisarzy z W11 i mieszkańców ul. Wspólnej... a po ciężkim dniu, jak to po ciężkim dniu zwykłego, szarego, polskiego obywatela nie chce nam się czekać do późnych godzin, aby obejrzeć jakąś porządną produkcję... A taka właśnie dola nasza... i tylko dziękować Bogu, że stworzono coś tak cudownego jak Internet... :)
'Przeciez mamy Heroes, Prison Breaka'a, Lost'a, Gotowe na wszytko, CSI'e, 4400, Smallville, Supernatural'. no jezeli to sa dla ciebie te najlepsze seriale to nie ma o czym gadac.
Weeds pojawiło sie tylko na HBO, tak jak inne dobre seriale, a HBO tak jak i C+ to troche jakby nie polskie programy nie? i nie bardzo ogolnodostepne.
a co do tvn, mi pozna pora nie przeszkadza, a tylko ta telewizja jak narazie pokazała takie arcydzieło jak 'SFU' czy 'the sopranos', no i własnie ona ma tez rzekomo pokazac 'dextera'.
poczekamy, zobaczymy. ale z polskiej telewizji (i nie tylko z resztą) nie mozna byc zadowolonym.