Jak sądzicie, czy Doaksiu mu odpuścił, czy uśpił czujność Dextera ?
Osobiście po cichu obstawiam opcję nr 2 :)
Chyba da mu swoboty Doekes na pare odcinkow moze wtedy wlasnie rozwinie sie bardziej watek kolejnych morderstw Dextera ale ostatecznie bedzie mu siedzial na "dupie". Ja po cichu licze ze Dexter bedzie go musial w efekcie zlikwidowac :)) Chociaz szkoda by go bylo bo fajnie gra i lubie go tak jak wszystkie pozostale postacie.
Dopóki Dexter nie odkryje jakiegokolwiek mrocznego sekretu Doaksia zasługującego na jego likwidację zgodnie z założeniami kodeksu Harry`ego ... chyba nie będzie to takie proste.
Poza tym imo ... Doaksiu jest jednak pozytywną postacią i szkoda byłoby go likwidować ;) Serial straciłby na tym.
Hmmm, widzieliście zwiastun 4 epizodu? Wygląda na to, ze Doakes będzie kogoś ścigał. Nie wiadomo kogo. Zwiastun jest tak zmontowany, że sugeruje się Dextera...
Co do Doakesa... Jak dla mnie to mogą go zabić. Lubię go ale serial by tylko zyskał - myślę, że jako szkojującą końcówkę mogliby go wyeliminować, mógłby to zrobić nawet sam Dexio :> Ja bym tylko nie chciał żeby zniknęły Debra i Rita, bo je najbardziej lubię ;)
Jeśli chcecie wiedzieć, to polecam przeczytać książke, jest w niej wszystko ^^ Ale nie bd tutaj walić spojlerów - powiem tylko tyle, że końcówka zaskakuje ^^