PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Doeks ze wspomnień

ocenił(a) serial na 10

Zauważyliście jak przytył ? Z jakieś 7 kg masy weszło jak nic. Po sterydach tak charakterystycznie się puchnie (zwrócice uwagę na brzuch).

Pozatym za czasów Doeksa wystrój Miami Metro był całkiem inny, idzie sobie porównać z drugim sezonem.

tak czy inaczej, świetne teksty Doeks w retrospekcjach zapodawał :D

nillvo

To były RETROSPEKCJE :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
_Madie_

tak właśnie napisałem. Problem w tym że to sceny nowo kręcone

ocenił(a) serial na 9
nillvo

Chyba dodali tylko jedną nową scenę. Tą, z "Morgan, ty nawet chodzisz jak je*ana jaszczurka, kiedyś się dowiem co z tobą jest nie tak", bo takiego tekstu na 100% nigdy nie było. Reszta scen to chyba kopiuj-wklej z pierwszego sezonu. ;-) Ale pewności nie mam...

ocenił(a) serial na 7
nillvo

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Prhzzqc0aFQ&feature=fvwp

ocenił(a) serial na 8
nillvo

kolejny spec w zakresie dopingu. jak dla mnie te sceny byly krecone dawno temu i byly nie użyte w trakcie wyswietlania danych sezonow. praktyka stara jak swiat nie tylko w serialach. ps: dany de vito musi ostro koksowac bo ma wielki wydęty bebech :)

ocenił(a) serial na 10
Grisza30

spec to może nie, siedzę w tym dopiero 4 lata i myślę że już coś wiem na ten temat. Sam zresztą ćwiczę i nie stronię od dopingu.
Gdybyś miał jakąś wiedzę na ten temat, sam byś to zauważył.
Te sceny nie były kręcone dawno temu, trzeba byś ślepym żeby tego nie zauważyć.

nillvo

Doakes jest większy ale bez przesady
miał parę lat na to-spokojnie bez anabolików to można zrobić
to że Greenowi wywaliło bęben to nie znaczy że każdy z bębenkiem koksuje kolego
kreta i białko to nie doping;)

ocenił(a) serial na 10
machiavellimind

"kreta i białko to nie doping;)"
Szok, niedowierzanie.

Kto w tym nie siedzi to nie rozróżni spaśnego bębna, od napuchniętego brzucha od dekanabolu (na 80%).
Głowę daję że aktor grający Doeksa nie zrobił takiej postury na "białku" (wtf) czy przestarzałej już kreatynie

ocenił(a) serial na 7
nillvo

Z laikami nie ma sensu dyskutować, wydaje im się, że mięśnie rosną systematycznie w miarę upływu czasu a naturalne granice organizmu to tylko wymysł leni. Poza tym przecież są super nowoczesne, super bezpieczne i super skuteczne środki, które np. zwiększają poziom hormonu wzrostu gdy śpisz, ćwiczą za ciebie na siłowni i spalają tłuszcz gdy się obżerasz.

Gorgor

sam jesteś laikiem
podejrzewam że wymiarami jak i osiągami to obaj w ogóle startu do mnie nie macie
bo stażem to na pewno nie nilvo
kreta i białko to była ironia której nie złapaliście
tylko idiota po 4 latach treningu bierze się za środki anaboliczne
konkretne przyrosty długie lata można mieć na dobrej diecie i sensownych treningach
mówię to przy wadze 115-120 kg i 190 cm wzrostu
Doakes nic nie brał IMO, jak słusznie Grisza30 zauważył co Ty tez powinieneś wiedzieć:)

ocenił(a) serial na 6
Gorgor

Doakes nie brał nic, widać to na pierwszy rzut oka.

A Gorgor strollował, jak ktoś się dał złapać, to współczuję.

ocenił(a) serial na 8
nillvo

nie no, przepychanek kto ma wieksza wiedze i staż uprawiac tutaj nie bede, ale bebna nie wywala tylko od dopingu. skoro siedzisz w tym 4lata powinenes doskonale wiedziec jak niektorzy ludzie reaguja na makroskladniki takie jak bialko (zwlaszcza w duzych ilosciach) lub nadwyzka wegli.

ocenił(a) serial na 6
Grisza30

Bęben od hgh wywala, a Doakes nie wygląda na takiego, który by hgh wpierniczał.

ocenił(a) serial na 10
nillvo

też myślę, iż jego brzuch kiedyś był mniejszy. wątpię by te sceny były kręcone kiedyś

ocenił(a) serial na 9
nillvo

Kurcze, ciężko stwierdzić czy scena na komisariacie była kręcona teraz. Deb taka młoda jakoś, po Dexie ciężko stwierdzić xd. Wszedłem na filmwebie w filmografie Erika Kinga (Doakes'a) I nie ma tam nic, o zagraniu w Dexie w 2012. Napisali chociażby, że gościnnie. Hmmm, teraz sprawdziłem Santiago Cabrere, pisarza, co tropił Hanne, jest o nim tylko tyle, że grał w Dexetrze, ale roku nie ma podanego. Kit wie xd

ocenił(a) serial na 9
Klaciu

Ta scena raczej była kręcona podczas serii, w których aktualnie grał Doakes. Tyle było retrospekcji, a tylko jedna miałaby być nagrywana w 2012? Nie wydaje mi się, tym bardziej, że mogliby teraz się pobawić z Doaksem i jego przeczuciami. Mam na myśli np to, że nakręcili by krótką wstawkę o tym jak Doakes rozmawia z LaGuerta, coś w ten deseń. Dużo było takich akcji, gdzie sierżant mówił wprost Dexterowi co o nim myśli.

ocenił(a) serial na 9
Klaciu

Filmweb to słabe źródło, na IMBD jest, że aktor grający Doaksa wystąpił w 12 odcinku.

Nagrywali to teraz, bo po co mieliby to robić wtedy? Przecież 5 lat temu na pewno nie mieli koncepcji 7 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
delh

O, faktycznie. Tak, tak, ale w 2 sezonie przecież, Doakes rozmawiał z LaGuertą o tym, że Dexter jest rzeźnikiem prawda? A teraz w 'retrospekcji' mogli po prostu podsycić to jakoś, że ona jakoś np. zaczyna w to po części wierzyć czy coś, a w ostateczności powiedzieć mu, że zwariował.

ocenił(a) serial na 9
Klaciu

Doaks tylko mówił, że Dexter jest dziwny i coś wie o sprawie Ice Truck Killera, czego nie powiedział policji. Nigdy natomiast nie powiedział LaGuercie, że podejrzewa go o bycie Rzeźnikiem.

ocenił(a) serial na 9
delh

Wydawało mi się, że w pewnym momencie jej powiedział, albo dał jej wyraźnie do zrozumienia kto jest rzeźnikiem. Jeszcze mam przebłyski jak wsiadła na niego, że mógł tak pomyśleć. Pewny nie jestem. W każdym razie, doszliśmy do tego, że Doakes grał w 7 sezonie. : ) Scenarzyści mówili, że na pewno się pojawi. Jednak myślałem, że tylko w retrospekcji z 2 pierwszych sezonów, a on fizycznie stanął na planie. : )

ocenił(a) serial na 9
Klaciu

Parę miesięcy temu znowu sobie obejrzałem drugi sezon, więc pamiętam, że Doaks nigdy przy LaGuercie nie powiedział, że to Dexter jest Rzeźnikiem. Cały czas tylko powtarzał, że on jest dziwny, coś ukrywa itp. No a potem gdy się upewnił w sprawie Rzeźnika to Dex go zmaknął w klatce. ;)

ocenił(a) serial na 9
delh

A no widzisz, to na pewno masz rację. : ) Jak będzie wychodził 8 sezon, to odświeże sobie przed wszystkie sezony xd