PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Zastanawiam się czy jest sens oglądania przeze mnie Dextera. Obejrzałam 2 odcinki i nudziłam się niesamowicie. Nie krytykuję go, bo wszyscy mamy prawo do własnej oceny. Innym się podoba to
spoko. Po prostu chcę wiedzieć czy mam się przemęczyć przez kilka odcinków, a może nie jest to serial dla mnie :)

BananowyMiks

Dwa pierwsze docinki?? Wiadomo, że w każdym serialu na początku jest jakieś delikatne wprowadzenie :) Mnie od pierwszego odcinka serial zaintrygował - i nie mogłam doczekać się następnych i następnych.
Ja wszystkim gorąco polecam ten serial, na prawdę warto obejrzeć! Tak na prawdę zaczęłam Dextera oglądać ze względu na M.C.Hall'a (po obejrzeniu Six Feet Under - musiałam zobaczyć co pokaże w innym serialu).
Teraz mnie tak wciągnął, że oglądam wszystkie odcinki na bieżąco - a kiedy tylko widzę jakieś powtórki w TV to sobie nagrywam albo oglądam na bieżąco:)
Serial jest na prawdę "wyjątkowy" i jedyny w swoim rodzaju - nie sądzę aby ktoś się jeszcze odważył zrobić podobny :)
Jak dla mnie Dexter to strzał w 10!!!

ocenił(a) serial na 8
janek00714

Ja też to lubię !! :P

ocenił(a) serial na 5
ankaa1989_filmaniak

Skoro tak to może jednak się skuszę. Wszystko co oglądam zainteresowało mnie wraz z pierwszym odcinkiem i chyba już do tego przywykłam. Mam nadzieję, że moje zdanie się zmieni i zacznę go oglądać jak maniak. Za powtórkami nie przepadam, bo co to za oglądanie jak wiem co się stanie i znam wypowiedzi bohaterów na pamięć :)

BananowyMiks

Ja jestem "Dexterowym" maniakiem od pierwszego odcinka, a wierze że jak przejdziesz przez początek to też zostaniesz fanką serialu:) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
ankaa1989_filmaniak

Sezon w Dexterze ma zawsze 12 epizodów. Gdzieś tak koło 5-6 każdego sezonu zaczyna się prawdziwa jazda i trwa już do końca sezonu.

ocenił(a) serial na 9
BananowyMiks

Na początku miałam podobnie. Zaczęłam oglądać i pierwsze 2 odcinki trochę mnie znudziły, więc rzuciłam go na jakiś czas w cholerę. Potem coś mnie podkusiło, żeby zacząć jeszcze raz i tak się wciągnęłam, że ciężko było mnie oderwać od ekranu komputera. Pochłonęłam wszystkie sezony w ekspresowym tempie i stało się... jestem fanką serialu i w napięciu śledzę kolejne losy Dextera. Nie zniechęcaj się, na początku trochę ciężko wbić się w ten klimat, a może jednak przypadnie Ci do gustu :)

ocenił(a) serial na 5
JaceT

Twoja odpowiedź zachęciła mnie jeszcze bardziej. Teraz nie pozostaje mi nic innego jak spróbować raz jeszcze :D

ocenił(a) serial na 10
BananowyMiks

Oglądaj !

Spójrz sobie na oceny... 100 tysięcy głosów na filmwebie a ocena to 8,4 ! Wiem, że to nie wszystko, ale warto spróbować. Nie oceniaj po dwóch pierwszych odcinkach. Obejrzyj cały sezon lub chociaż 3/4 pierwszego sezonu. Poznaj dobrze głównych bohaterów i zobaczysz, ze się wciągniesz w tę historię.

Po 2 odcinkach się nie zniechęcaj - wiadomo nowy serial więc trzeba się przyzwyczaić. Oglądaj w skupieniu, zwracaj uwagę na szczegóły ... zobaczysz jakie kapitalne akcje będą pod koniec 1 sezonu ;)

Ja to Ci zazdroszczę, bo mi został tylko jeden ostatni sezon do obejrzenia a Ty masz przed sobą 120 odcinków genialnego serialu. Rozgrywka na dłuższy czas :)

ocenił(a) serial na 9
BananowyMiks

mnie też pierwsze dwa-trzy odcinki nudziły, albo raczej nie porwały ale potem, gdzieś od 5 stałem sie dexteromaniakiem i tak zostało do dziś. Błogosławieni cierpliwi albowiem oni nagrode posiądą :)

ocenił(a) serial na 5
dexover

Dziękuję wszystkim. Zacznę go oglądać, naprawdę :) Czekam aż mi się ściągnie (uzależniona od HD).