PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203076
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

To jest plus gdy serial nie jest znany. Ludzie w większości przypadków piszą z szacunkiem. Nie śmiecą nie robią bezsensownych tematów jak "Zabawmy się w nigdy" albo "wpisujmy liczby" na forum Lost. Tak to jest.
Zamiast fanów zbiera się menelia, którą przyciągnął tytuł i wypisuje głupoty robiąc straszny chaos. Szałowe dziewczynki włażą na forum zakładając 100 temat o tym jaki jest przystojny główny bohater czy też który serial jest lepszy Lost czy PB. Szkoda mi tych seriali, serio. Może to głupie co napiszę ale uważam, że nie wszyscy zasługują na oglądanie jakiegoś tam serialu.
Jednak myślę, że z Dexterem tak nie będzie, bo to serial brutalny, ma brzydkie słowa, i erotyczne momenty więc myślę, że jeżeli będą puszczać to w polsce, to dość (jeżeli nie bardzo) późno.

Pozdrawiam.

www.northim.blox.pl

No tak, całe szczęście nie ma tu fanek, któe wypisują jaki to Michael C. Hall przystojny, ufff.
A co do emisji w Polsce. Będzie na pewno, ale nie liczyłbym na TVN czy Polsat (bo o TVP to można już całkiem pomarzyć). Myślę, że puści go HBO, albo Cinemax.

ocenił(a) serial na 10
Albertino

Nawet jeśli puści go TVN, to wątpię, żeby serial zyskał w Polsce wielomilionową widownię - nie udało się The Sopranos, nie udało się 6FU. I bardzo dobrze :D

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

Z tego co wiem AXN stara się o prawa i jakaś inna stacja.

użytkownik usunięty
Paulinka_19

Co jak co ale do AXN nic złego powiedzieć nie mogę. O ile nie lubię TVP i Polsatu (Lost i PB) to naprzykład AXN dba o swoje seriale. 3 sezon Lost już hula i ma świetną stronę internetową. Jeżeli tam będzie Dexter to będe zadowolony.

ocenił(a) serial na 10

Ale jeżeli zaczną puszczać, to - na pewno nie w takim stopniu jak na forum LOST czy PB - i tu będą pojawiały się tematy, hm, dość odbiegające od fabuły serialu. Tak już jest, że kiedy szersza publiczność ma zaszczyt oglądać jakiś-tam-serial, to i trafią się tacy, dla których rzeczy nieistotne będą najważniejszymi. Ot, ludzka psychika ;)
Irytujące są takie tematy, to fakt, ale trzeba je traktować z przymrużeniem oka. Można rzecz jasna skomentować, ale nie wulgarnie, jak to jest popularne na filmwebie.
Ale racja, tutejsza, dexterowo-forumowa atmosfera jest przyjemna, i równie przyjemnie komentuję się poszczególne tematy ;)

Wega

Tą inną stacją jest na 100% HBO, gdyż to oni zawsze kupują licencje na seriale Showtime - "Huff" (ten leci akurat na ich kanale Cinemax), "Trawka" czy "Mistrzowie horroru" (również Cinemax).
AXN to porządna stacja, ale mają w większości raczej kiepskie seriale typu "Andromeda". Chociaż jest parę wyjątków - w każdym razie, gdyby "Dexter" pojawił się na tej stacji byłoby dobrze, bo jak już ktoś pisał mają dobrą stronę, jest to stacja bardziej dostępna i nic jej zarzucić nie można.
Obawiam się jednak, że najpierw serial zobaczymy na HBO - wszystkie jak dotąd seriale Showtime wykupiła ta stacja i właśnie z tego względu AXN może stać na straconej pozycji, kolejną sprawą jest fakt, że "Dexter" to serial świeżutki (zaledwie 4 miesiące), więc może zbyt świeży na tą stację.
Mi to obojętne, gdyż posiadam obie stacje, ale lepiej byłoby żeby poszedł ten serial na AXN, bo obejrzałoby go więcej osób, a tym samym więcej osób poznałoby NAJLEPSZY SERIAL 2006 ROKU :D

Albertino

Przepraszam za mały błąd - "Huff" nie leci na Cinemax, lecz na HBO jednak.

ocenił(a) serial na 10
Albertino

Chyba zaczne się modlić, żeby zaczeli puszczać na AXN, bo HBO nie mam (a szkoda).

użytkownik usunięty
Paulinka_19

A ja mam HBO i nie mam już AXN. Niezbyt mmnie to cieszy. Ale pamiętam jak tam Lost oglądałem to byłem zadowolony.

ocenił(a) serial na 10

Jakoś tematy "zabawmy się wnigdy" itp nie drażnią mnie tak bardzo, zwłaszcza że lost to serial właśnie taki bardziej rodzinny, nastawiony na to by toczyć drugie życie w sieci. W każdym razie znajdzie się wiele bardziej denerwujących topiców.

Jeśli chodzi o drugi wątek - nie trawię AXN, logo stacji jest dla mnie za jasne i gapię się w nie , myślę o nim i nie mogę skupić się na serialu. Polskie programy naziemne raczej też odpadają, gdyż nie da się w nich wyłączyć lektora. Tak więc tylko canal+ i HBO zostaje dla mnie, ale na canalu leci tylko 24, a HBO nie mam ;)

tom6k

Szczerze wątpię by Canal+ był zainteresowany tym serialem. Na 99,9% wykupi go HBO i będzie emitować u siebie bądź na Cinemax.
Wątpię by takiej (bądź co bądź) nie mającej jeszcze porządnej pozycji na rynku stacji udałoby się "wyhaczyć" taki smakowity kąsek :)
Natomiast HBO wyemitowało jak na razie wszystkie seriale Showtime'u sprowadzone do naszego kraju.

Albertino

"Wątpię by takiej (bądź co bądź) nie mającej jeszcze porządnej pozycji na rynku stacji udałoby się "wyhaczyć" taki smakowity kąsek :)"

Dla niedomyślnych miałem oczywiście na myśli AXN.