PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203076
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Fan Dextera

ocenił(a) serial na 10

Osobiście serial bardzo mi się podobał.
Jedyne małe zastrzeżenie: Za mało sezonów, myślę że gdyby tak rozwinęła się seria do np. tych 12 sezonów było by o wiele lepiej.
Co z tego, że Dexter został... (nie chce zdradzać) skoro nie wiemy jak potoczą się jego dalsze losy... i np. co tam u Harrison'a i Hannah? jak się potoczyła ich historia? itp... mogli to jakoś fajnie rozwinąć... a na końcu dać np. złapanie Dextera lub jego samobójstwo. ;)

ocenił(a) serial na 10
TheraphoTerra

Nie chciałbym zostać źle zrozumiany. Myślę, że mogli to jakoś fajnie zakończyć właśnie z efektami pościgu przez "przyjaciół i rodzinę" z komendy (Miami Metro Police) ;)

ocenił(a) serial na 10
TheraphoTerra

Do 12 sezonów ? Chyba se jaja robisz przecież od 5 sezonu temu serialowi masakrycznie spadł poziom już wtedy było czuć że był robiony na siłę a 8 sezon to szkoda gadać

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

To twoja opinia. :) o gustach się nie dyskutuje. :)

TheraphoTerra

Czytałeś może cykl powieści o Dexterze? Nawet pierwsza seria wprowadziła radykalne zmiany fabuły, a późniejsze ograniczają się do wykorzystania postaci, a czasem samych nazwisk. Jakoś nie było z tego powodu burzy na tym portalu, jak w przypadku "Gry o Tron". A w cyklu powieściowym były elementy fantasy (Mroczny Pasażer, przyczyna zachowań Dextera, nie jest z tego świata).