PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203186
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

W odróżnieniu od Prison Break, Heroes, LOST i innych szitów, jest to serial, który wciąga, ma przemyślaną fabułę, oryginalnych bohaterów i zupełnie nie przypomina tradycyjnych oklepanych, znanych wszystkim schematów. Polecam wszystkim, którzy podobnie jak ja dostawali konwulsji na widok kolejnych "akcji" (typu wszyscy jedziemy do Utah tą samą autostradą o tej samej godzinie) i uwazają, że PB to taki Mac Gyver naszej dekady.

ocenił(a) serial na 10
baff

101% racji, właśnie obejrzałem pierwszy sezon włąściwie jednym tchem 12 odcinków, mimo iż nie mogły być takie jak za 1 razem, bo wiedziałęm jak się skończy, to własnie mogłem się skupić na detalach ... w przeciwieństwie do np prison breaka, którego bardzo lubie, zdarzenia są tu PRAWDOPODOBNE w prison breaku nie ... dexter vs scofield ? 3-0 dla dexa, to już kultowa postać jak dla mnie. świetna rola Doakesa, Dexter jest genialnie skonstruowany, dopracowany w detalach. tego zabrakło w prison breaku

użytkownik usunięty
baff

Zgadzam się, ale Lost jest moim zdaniem na tym poziomie co Dex, mimo kilku słabszych odcinków. Czyli są to dwa moje ulubione seriale (trzeci jest House).

http://www.northim.blox.pl

baff

ja oglądam Dexter'a , jestem na 8 odc i chyba wiem juz kim jest morderca z samochdu - chłodni , da sie to zauważyć podczas pewnej rozmowy . Ale mnie ten serial nie wciągnął , a raczej oglądam go z nudów . Po 2 denerwuje mnie gram tej dziewczyny Dexa ... taka cierpiętnica , mowi jak by miała umrzeć.

Ogólnie jakieś 6;7/10 .

baff

FAIL.
Tyle mam do powiedzenia na temat tegoż jakże nudnego serialu, pardon, szitu.

ocenił(a) serial na 7
Elvawen

To wyjdź i zamknij drzwi za sobą.