Gdzie wy to oglądaliscie ?? Bo niechce mi sie wierzyc ze 1000 osób z forum sciągneło ten film z netu . A pozatym czy są informacje o emisi w TV ? Chodzi mi o TVP , Polsat , TVN , TV4
A co ty myślałeś?? Dexter jest znakomitą produkcją która raczej nie trafi do polskiej staci. Powód:
Nie jest dla każdego, tak więc takiemu polsatowi czy tvn nie opłacałoby się tego emitować bo mało osób by oglądało
"A pozatym czy są informacje o emisi w TV ?"
Emisia w TV Torrent, często dają powtórki.
Polecam Ez TV - powtórek ile tylko chcesz, bo dostarczają materiał filmowy do domu ;)
Co do ewentualnego pojawienia się Dextera w Polsce nie byłabym taka sceptyczna. W końcu emitują nam "Little Britain" )chociaż ubolewam, że z cenzurą) i to w dodatku na TVP! Dexter to mówiąz przyziemnie gorący towar ;) i prędzej czy później trafi do polski. Jeśli nie do TV to na pewno na DVD, jak było w przypadku świetnych i popularnych Weeds/Trawki czy Entourage.
W HBO na pewno nie. To konkurencja przecież... No chyba, że ze względu na stare znajomości z Hallem. W końcu prestiż HBO zaczął się od "Six feet under" ;) Ale to tego amerykanckiego, nie polskiego, więc stawiałabym na AXN.
Co z tego, że konkurencja? Może i tak, ale nie w naszym kraju.
HBO już miało prawa do seriali ShowTime - emitowali "Trawkę" oraz na kanale Cinemax (który również należy do HBO) puszczali "Mistrzów horroru".
Moim zdaniem mają większe szanse od AXN, a nie wykluczone też, że obie stacje będą emitowały serial. Tylko, że w takiej sytuacji pierwsze na pewno puści go HBO, a AXN zrobi to później.
W każdym razie nasze stacje są tym serialem zainteresowane nie mniej niż "Lostem" przed paroma laty.
"Co z tego, że konkurencja? Może i tak, ale nie w naszym kraju.
HBO już miało prawa do seriali ShowTime - emitowali "Trawkę" oraz na kanale Cinemax (który również należy do HBO) puszczali "Mistrzów horroru". "
Zwracam honor, nie wiedziałam o tych emisjach. Niestety muszę się zadowolić podstawowym pakietem cyfry + który HBO nie ma w programie :(
ciekawe o której będą emitować ten serial, ze wzgledu na duza ilośc "fuckow" i innych "shitow", a moze potencjalnych nasladowcow :>
"potencjalnych naśladowców" hehe, dobre ;)
Zapewne o 22:00. Wtedy lecą na HBO te "niegrzeczne" seriale ;) Bo ja jestem przekonany, że najpierw Dexia wyemituje HBO.
Trafi się ch.. lektor i zamiast fuck off będzie odczep się, zamiast fuck, kurcze...
Wszystkie seriale jakie posiadam są z nettv, choćby, dlatego że w Polsce nikt ich nie wyemituje, z resztą nie chciało by mi się czekać...
Kiedyś na HBO były "podpisane poniedziałki" i można było "Six Feet Under" oglądać z napisami. Niestety już tego nie ma :( Ale "Dextera" mogli by pokazać. Na TVN pokazują "SFU", a moim zdaniem Dex jest dużo grzeczniejszy.
zresztą kogo to obchodzi kiedy i czy wogóle będzie emitowany w TV ??
wolałbym sobie strzelić baranka niż oglądać jakiś serial a w szczególności dextera z polskim lektorem ... tak jak jakiś kolega wspominał wyżej zamiast "fuck u bitch" będzie "spadaj koleś" i jeszcze dla wszystkich głosów męskich i żeńskich jeden głos lektora omfg .... ten serial stałby się płytki i bezduszny z pl lektorem
"Witamy,
zgłosiliśmy chęć zakupu licencji do tego serialu, i trzymamy kciuki za to żeby udało nam się ją kupić, a wtedy serial zostanie wyemitowany. Jednak na dzień dzisiejszy nie wiemy czy i kiedy byłoby to możliwe.
Dziękujemy za wiadomość
Zespół AXN
www.axn.pl
TELEWIZJA AKCJI"
Coś długo się o to starają, już gdzieś z pół roku.