PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Moim zdaniem, scenarzyści nie wiedzą, kiedy przestać. Oglądam sobie najnowszy odcinek i po prostu mam już dośc Debry, jestem zmęczona jej przekleństwami, za dużo tego. Ani to nie robi z niej twardzielki, ani luzaczki, nic. Tylko takie szczeniackie kłapanie dziobem, to naprawdę irytujące.

Mikasa08

A czy z kogolwiek przekleństwa robią twardziela? Nie wszystko musi posiadać jakiś głębszy sens.
Zakładam zwykłe przyzwyczajenie. Debra przeklina od 1 serii, dlaczego teraz miałaby nagle przestać?

ocenił(a) serial na 10
GodWhore

no jak to dlaczego? ponieważ Mikasa08 uważa,m że to przesada i że to irytujące :)

a wystarczy pooglądać trochę "falę zbrodni" :)

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

teksty rafalskiego w Fali Zbrodni rozwalaja :)

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

to idź kreskówki pooglądać

andorek

Dobrze, mamo.

Mikasa08

LOL :D

ocenił(a) serial na 8
Mikasa08

Jak juz wczesniej wspominali, Debra napier*ala od pierwszego sezonu, taka juz natura tej postaci. Ja tam sie juz przyzwyczailem. Nie wyobrazam sobie zeby nagle przestala.

CptGrave

Jest różnica między przeklinaniem (ja sama przeklinam) a wplataniem f*cków co każde dwa słowa.

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

hahahaa że po 8 sezonach ludzie potrafią wyjechać z takimi problemami, przecież to absurdalnie niedorzeczne czepiać się czegoś co dzieje się od samiutkiego początku...
Dla niej f*ck to wszystkie znaki interpunkcyjne i zwykłe f*ck bardzo dobrze wyraża stan emocjonalny Deb, bardzo ładnie potrafi tym operować

ocenił(a) serial na 8
andorek

Najlepsze bylo jej haslo do komputera ;]

użytkownik usunięty
Mikasa08

Przeklinanie to cecha charakterystyczna i chyba immanentna Debry. To tak, jakbyś chciała, żeby Dexter przestał zabijać :)

Mikasa08

faaaaaaaaaaaaak xd

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Pełna zgoda. Nienawidzę Debry. Jestem zmęczony jej wątkiem...

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

A mnie urzekło "Why the motherfu.ck do you even care?"
Coś pięknego :D

Leothyr

Cytując bohaterkę tej błyskotliwej dyskusji: "[...] mother of fu.ck, that's good!" ;)

ocenił(a) serial na 10
happyand

you cocksucker :)

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

z tego co wiem są wersję z cenzurami jak tak bardzo Ci to przeszkadza. Dla mnie ona tak samo przeklina od pierwszej części i to stało się jej image, znakiem rozpoznawczym i uważam że to bardzo do niej pasuje.

ocenił(a) serial na 8
Mikasa08

Mi przekleństwa nie przeszkadzają, ale w jej wypadku już faktycznie to 90% treści.